Toshiba P300 HDD'ler nasıl?

kartalCevirme

Centipat
Daha fazla  
2.el sitede hemen dibimde bulduğum sıfır 500GB P300 var. Testi yapılmış ve ben oraya gittiğimde de test edeceğim fakat P300'lerde ses sorunu duydum bu baş ağrıtır cinsten ise mecburen almaktan vazgeçip 150TL'ye başka HDD bulacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesi azıcık fazla ama baş ağrıtacak cinsten değil. Diğer HDD modellerinden daha hızlı çalışıyor ayrıca. 500 GB HDD almanı önermiyorum, alayı ölü ürünler.
1 TB P300 kullanıyorum bu arada.

P300 serisi iyidir. Fakat üreticiler uzun zamandır 500 GB mekanik disk üretmiyor. 500 GB olanlar hangi model olursa olsun revizyonlu ürünler olabilir.

Sesi azıcık fazla ama baş ağrıtacak cinsten değil. Diğer HDD modellerinden daha hızlı çalışıyor ayrıca. 500 GB HDD almanı önermiyorum, alayı ölü ürünler.
1 TB P300 kullanıyorum bu arada.

Bütçeyi arttırabilsem alırdım 1TB olanını fakat hem bütçemi Max 180TL'ye zorlayabileceğimden hem de bu fiyata genelde 500GB bulunduğundan 500GB modellerden birini almak zorundayım.

Bütçeyi arttırabilsem alırdım 1TB olanını fakat hem bütçemi Max 180TL'ye zorlayabileceğimden hem de bu fiyata genelde 500GB bulunduğundan 500GB modellerden birini almak zorundayım.
Sıfırını sipariş verirseniz ölü ürün gönderebilirler, 2. el alın bütün testlerini yaptıktan sonra. Sıfırının 170 TL olduğunu söyleyip, indirim yapmasını isteyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı