Toshiba P50B-116 sistem kullanıyorum.
Aşağı yukarı 10 ay önce sistemimde bulunan AMD Radeon R9 M265X ekran kartını bozmayı becermiştim. Ve sonrasında böyle bir konu açmıştım:
Windows 10 Memory Management Hatası Ve Bilgisayar Açılmama Sorunu
Sistemimi 10 ay boyunca Intel HD Graphics 4600 ile kullandım. Yine ETS 2, Train Simulator gibi oyunları düşük ayarlarda oynayabiliyordum ancak ekran kartı çalışmadığından sistemi çok da rahat kullanamadım
Biraz araştırdım, bilgisayarcılar bozuk erkan kartını tamir etmek için ekran kartının çipsetini ısıttıklarını gördüm. Ben de zaten sistemi sürekli yüksek sıcaklıklarda (90-95 °C) kullandığım için ekran kartının chipsetini ısıttığımı düşünüyorum
Ekran kartı, Aygıt Yöneticisi'nde şu anda "Bilinmeyen Aygıt" olarak gözüküyor.
Sorum şu:
Aşağı yukarı 10 ay önce sistemimde bulunan AMD Radeon R9 M265X ekran kartını bozmayı becermiştim. Ve sonrasında böyle bir konu açmıştım:
Windows 10 Memory Management Hatası Ve Bilgisayar Açılmama Sorunu
Sistemimi 10 ay boyunca Intel HD Graphics 4600 ile kullandım. Yine ETS 2, Train Simulator gibi oyunları düşük ayarlarda oynayabiliyordum ancak ekran kartı çalışmadığından sistemi çok da rahat kullanamadım
Biraz araştırdım, bilgisayarcılar bozuk erkan kartını tamir etmek için ekran kartının çipsetini ısıttıklarını gördüm. Ben de zaten sistemi sürekli yüksek sıcaklıklarda (90-95 °C) kullandığım için ekran kartının chipsetini ısıttığımı düşünüyorum
Ekran kartı, Aygıt Yöneticisi'nde şu anda "Bilinmeyen Aygıt" olarak gözüküyor.
Sorum şu:
- Bilgisayarın ekran kartını Aygıt Yöneticisi'nden devreye almayı deneyeyim mi? Yoksa bir bilgisayarcıya götürüp orada tamir ettirip mi öyle bir şey yapayım?
- Ekran kartını devreye alırsam bir şey olur mu? (İşlemciyi veya başka bir donanımı da bozar mıyım
)