Toshiba Qosmio, Macbook Pro Retina, MSI GE70 20D

the userr

Hectopat
Ben 2-3 laptop arasında gidip geliyorum toshiba qosmio, apple macbook pro retina display, msi gt70 20d Benim laptop kullanış amacım grafik tasarım, oyun, gerek müzik programları veya böylee yazarsam kendimi daha iyi ifade ederim : Adobe photoshop, Cysis 3, Battlefield 3 gibi programları inanılmaz bir süratta hatasız kullanmak istiyorum. Ama bildiginiz gibi apple in macbook pro modelinde cd drive yok. Peki msi bana yapacagım ve önüne atarsam atayım yetecek kalitede bir laptop mu ? Lütfen yardımcı olun.

Teşekkür ederim.

Tasarım işleri ile uğraşıyorsan sende biliyorsun saf performans apple macbook pro, amacın oyun oynamak yanında tasarımı da götürmekse msi gt70 20 derim.

Mac konusunda gerçekten bilinçsiz bir toplumuz. Mac'ı Grafik kullanımı için en ideal olduğunu söyleyen bir grup öteden beri var. Bu tamamen yanlış bir bilgidir. Zaten oyun için hiç ideal bir sistem değildir. Marka hayranlığından dolayı Mac hep çok üstün gözükmektedir. Fakat Mac için harcayacağınız paraya kendiniz bir sistem toplarsanız daha iyi özelliklerde bir grafik , oyun canavaraı yapabilirsiniz. İsterseniz o sisteme MacOS bile kurabilirsiniz :) Fakat bir Mac alsanız hiçbir donanımını yükseltip takviye yapamazsınız.

Düşündüğün 3 notebooktan birisini ben eledim.Diğerlerinede biraz sen araştırma yap :)

Mac konusunda gerçekten bilinçsiz bir toplumuz. Mac'ı Grafik kullanımı için en ideal olduğunu söyleyen bir grup öteden beri var.Bu tamamen yanlış bir bilgidir.Zaten oyun için hiç ideal bir sistem değildir. Marka hayranlığından dolayı Mac hep çok üstün gözükmektedir.Fakat Mac için harcayacağınız paraya kendiniz bir sistem toplarsanız daha iyi özelliklerde bir grafik , oyun canavaraı yapabilirsiniz. İsterseniz o sisteme MacOS bile kurabilirsiniz :) Fakat bir Mac alsanız hiçbir donanımını yükseltip takviye yapamazsınız.

Düşündüğün 3 notebooktan birisini ben eledim.Diğerlerinede biraz sen araştırma yap :)

Haklısın :like:

Tavsiyem:GTX770-GTX780'li notebook almalısın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı