Toshiba QOSMİO X70-A yosemite kext sorunu

engnr

Hectopat
Eki Görüntüle 118090 Eki Görüntüle 118091 Eki Görüntüle 118092
İyi forumlar arkadaşlar,
Yosemite 10.10.5 kurulumunu ve clover bootloaderi başarılı bir şekilde kurdum.
1.Ekran Kartı tanıtımını 0x0d220003 intel hd 4600 ig-platform-id ile yaptım lakin oturum açılış ekranı geldiğinde ve launchpad tıkladığımda hala titremeler görülüyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim ? (şuan 1563 Mb gösteriyor)
2.Ses kartı kext yükledim. Ses geliyor ama arada kesiliyor tercihlerden tekrar çıkışı seçmek zorunda kalıyorum bunu nasıl çözebilirim ?
3. Wifi kartım intel centrino wireless-n 2230, yaptığım araştırmalar sonucu yosemite uyumlu olmadığını anladım. Wifi adaptör tavsiyelerinize ihtiyacım var.
4. İcould girişi yapamıyorum technopat sosyaldeki konulardan yola çıkaran bir kaç yöntem denedim yaptıktan sonra pc açılamaz hale geliyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Sistemin özellikleri resimlerde görüldüğü gibidir.

Teşekkürler.
2.png
3.png
1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1.Ekran Kartı tanıtımını 0x0d220003 intel hd 4600 ig-platform-id ile yaptım lakin oturum açılış ekranı geldiğinde ve launchpad tıkladığımda hala titremeler görülüyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim ? (şuan 1563 Mb gösteriyor)
Şu konuya bak:
Mac OS X Bozuk Görüntü Sorunu
2.Ses kartı kext yükledim. Ses geliyor ama arada kesiliyor tercihlerden tekrar çıkışı seçmek zorunda kalıyorum bunu nasıl çözebilirim ?
Voodoo kullanıyorsan eski sürümleri ile dene.
3. Wifi kartım intel centrino wireless-n 2230, yaptığım araştırmalar sonucu yosemite uyumlu olmadığını anladım. Wifi adaptör tavsiyelerinize ihtiyacım var.
/QUOTE]
https://www.technopat.net/sosyal/konu/hackintosh-wi-fi-donanımları.92255/
Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri - Technopat
4. İcould girişi yapamıyorum technopat sosyaldeki konulardan yola çıkaran bir kaç yöntem denedim yaptıktan sonra pc açılamaz hale geliyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?
iMessage Bütün Çözümler

Hocam ekran sorunu devam ediyor bir ara video yüklerim.
Ses sorunu düzeldi.
Bir sorunum daha var wifi adaptörü ile internete baglanabiliyorum fakat imessage kullanabilmek için en0 olmalı servis sıralamasında systemconfig.. klasörü içindeki servis sıralama dosyalarını silip yeniden başlatıp
Kontrol ettiğimde ethernet en0 wifi en1 görünüyor bunu nasıl duzeltebilirim @montezuma

Hocam ekran sorunu devam ediyor bir ara video yüklerim.
Ses sorunu düzeldi.
Bir sorunum daha var wifi adaptörü ile internete baglanabiliyorum fakat imessage kullanabilmek için en0 olmalı servis sıralamasında systemconfig.. klasörü içindeki servis sıralama dosyalarını silip yeniden başlatıp
Kontrol ettiğimde ethernet en0 wifi en1 görünüyor bunu nasıl duzeltebilirim @montezuma

Kurulum konusunda bana yardımcı olabilirmisin bende de x70 var

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı