Kernel data inpage error hatası alıyorum bu bazen volmgrx.sys oluyor kod olarak bazen spaceport.sys oluyor nedenini bir türlü anlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
0xc0000225 hata kodu ve http.sys olarak da aldığım oldu.
Mavi ekran bir kere yedim, yine %100 doldurmadı 0'da kaldı. Bende power tuşu ile açtım acil açmam gerekiyordu çünkü. Bir daha ki donması normal oldu, dondu kaldı pc mavi ekran da vermedi.
Dediklerimi tam olarak yapmamışsınız. Yapmadan nasıl sorunu çözebiliriz ? Dolayısı ile sorun devam etmekte. Murat bey'in dediği gibi BIOS güncelleyin. Benim verdiğim gibi de sürücüleri güncelleyin.
Dediklerimi tam olarak yapmamışsınız. Yapmadan nasıl sorunu çözebiliriz ? Dolayısı ile sorun devam etmekte. Murat bey'in dediği gibi BIOS güncelleyin. Benim verdiğim gibi de sürücüleri güncelleyin.
%0'dan sonra en az 1 dk bekleyeceksin o zaman ilerlemezse HDTUNE ile işletim sisteminin kurulduğu diski error scan yapıp healt bölümü ile birlikte resim paylaşın.
%0'dan sonra en az 1 dk bekleyeceksin o zaman ilerlemezse HDTUNE ile işletim sisteminin kurulduğu diski error scan yapıp healt bölümü ile birlikte resim paylaşın.
Önceden Hdtune ile yapmıştım iki hard diski de, hepsi yeşil çıkmıştı ama yine yaparım. Mavi ekran hatasından sonra ilgilendiğiniz için ikinize de çok teşekkür ederim. Umarım çözülür.