abdo.nahhas
Hectopat
Daha fazla
İyi günler. Kanalınız Beğeni ile takip ediyorum ama yeni takibe aldım. Şimdi bir sorum olacak. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdi elimde bir Qosmio X70 var 32 GB Hyundai Marka RAM var ve ben Bunu 32 GB Kingston HyperX ile değiştirip 480 GB HyperX SSD takmak istiyorum. Fakat bu laptopta 2 RAM Klavye altında yer alıyor ve ben bunları nasıl söker ve yerlerine nasıl yenisini takarım.
Video bulamadım. Araştırdım ama şu ana kartı çıkarıp veya klavye altındaki RAM ları gösteren bir video yok...
Ayrıca Mainboard intel HM86 grafik te 4600 HD caba buna uyumlu ikinci el bir CPU bulabilirmiyiz şu andaki CPU i7-4700MQ mesela i7-4900 serisini takabilirmiyiz. 4900 5200 HD destekliyor. Bu durumda öneriniz nedir.
Video bulamadım. Araştırdım ama şu ana kartı çıkarıp veya klavye altındaki RAM ları gösteren bir video yok...
Ayrıca Mainboard intel HM86 grafik te 4600 HD caba buna uyumlu ikinci el bir CPU bulabilirmiyiz şu andaki CPU i7-4700MQ mesela i7-4900 serisini takabilirmiyiz. 4900 5200 HD destekliyor. Bu durumda öneriniz nedir.