Kullanabilirsin, bende de aynı ssd var. İki adet de sandisk ssd plus var. Uzun süreli yazmada soğutucusuz hali yazma hızını düşürüyor(tek yonga olması sebebiyle) ama eğer Pasif soğutucunuz varsa Toshiba rc100 F/P olarak çok iyi. Yapışkanlı sd kart kadar soğutucu alüminyum vb soğutucunuz varsa yavaşlama olayı olmuyor. Benim sistemde 45-50 ° C civarında SSD. Ama soğutucu olmasaydı 70 leri bulacaktı. Soğutucunuz varsa alınır bu ssd.Masaüstü bilgisayarimda laptop M.2'si olan Toshiba RC100 240GB NVMe m.2 SSD'yi kullanabilir miyim?
Kullanamaz isem 250 lira bandında okuma ve yazma hızı yüksek alabileceğim M.2'ler nelerdir? Değerli yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler.
Peki bu M2 için pasif soğutucu gerekiyor mu ? Öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.Bu SSD'yi almayı düşündüm fakat M2 yuvası olsa dahi uyumsuzluk olabiliyor. Anakartın uyumluluk listesine bakmanı tavsiye ederim. Ben bunu almıştım;
XPG 256GB SX6000 Pro NVMe M.2 Ssd Disk ASX6000PNP-256GT-C
XPG 256GB SX6000 Pro NVMe M.2 Ssd Disk ASX6000PNP-256GT-C en uygun ödeme imkanlarıyla yukko.com’da.www.yukko.com
Yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer uyumluluk sorunu yoksa bu M2'yi tercih edeceğim. Varsa@Mesut AYYILDIZ'ın önerisine bakacağım.Kullanabilirsin, bende de aynı ssd var. İki adet de sandisk ssd plus var. Uzun süreli yazmada soğutucusuz hali yazma hızını düşürüyor(tek yonga olması sebebiyle) ama eğer Pasif soğutucunuz varsa Toshiba rc100 F/P olarak çok iyi. Yapışkanlı sd kart kadar soğutucu alüminyum vb soğutucunuz varsa yavaşlama olayı olmuyor. Benim sistemde 45-50 ° C civarında SSD. Ama soğutucu olmasaydı 70 leri bulacaktı. Soğutucunuz varsa alınır bu ssd.
Önerdiğim M2'de kendi paketinde ince de olsa bir pasif soğutucusu mevcut.Peki bu M2 için pasif soğutucu gerekiyor mu ? Öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer uyumluluk sorunu yoksa bu M2'yi tercih edeceğim. Varsa@Mesut AYYILDIZ'ın önerisine bakacağım.
Kullandığınız pasif soğutucuyu nereden temin edebilirim. Bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz ?
Teşekkür ederimÖnerdiğim M2'de kendi paketinde ince de olsa bir pasif soğutucusu mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.