Çözüldü TOSHIBA RC500 Sistem Yavaş Açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

24F3R

Megapat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
REVİZYON UÇAK PLANLAMA
Arkadaşlar Merhaba,

Yeni sistem topladım fakat sistem NVMe olmasına ragmet 17 sn de açılıyor. Acaba NVMe'de mi bir sorun var? Test sonuçlarını ekliyorum bakabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir sorun olduğunu sanıyorum. Benim pc 10 saniyeyi geçmiyor. Garantiye yollamanı tavsiye ederim. Birde ssdnin % kaçı dolu?

Bir sorun olduğunu sanıyorum. Benim pc 10 saniyeyi geçmiyor. Garantiye yollamanı tavsiye ederim. Birde ssdnin % kaçı dolu?
500 gb yazılı değer, Sistem 466 gb görüyor. 430 gb boş alan var. Aslında geçikmenin sebebi sistem açılırken belli ediyor kendisini. kasa düğmesine bastıktan sonra 3 sn kadar siyah ekranda bekliyor daha sonrasında ekran kartının bilgilerini gösteren siyah ekran geliyor. Bundan sonra simsiyah bir ekran var sadece üzerinde bir adet tire işareti var. sonrada Windowsun dönen halkaları geliyor. ilk baştaki siyah ekran ile ekran kartının bilgisinin geçtikten sonra gelen siyah treli ekran normal değil diye biliyorum. Sizdede bahsettiğimi gibi açılıyor ma üstü açılana kadar 5 farklı ekran geliyor.6 ekran masa üstü oluyor. Bu arada sistemi kapat komutunu verince en fazla 3 sn içinde tamamen kapanıyor.

Son düzenleme:
Bende aynı nvme m2 ssdden aldım. Açılış süresi 15-17 sn arası normal. Anakart Asus tuf B450 plus gaming.
Bench skorunuz benden yüksek . As ssd 3955 alıyorum.

Yardımcı olmaya çalışan herekeze teşekkür ederim. Yaptığım araştırmalar neticesinde Recep Baltaş Beyin farklı bir konuda cms den bahsetmiş. Nedir bu cms derken çözümü en sonunda asusun sitesinde buldum. aşağıya link ekliyorum buradan sizde uygulayabilirsiniz 8 sn boot ediyor artık.

HIZ BOOT ETME YÖNERGESİ

8 sn boot ediyior.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…