Toshiba satallite C55-A 1K6 Laptop çok geç kapanıyor

mami1234

Kilopat
Katılım
24 Mart 2014
Mesajlar
532
Çözümler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı kapat diyorum 3-5 dakika sonra kapatılıyor yazısı geliyor. Sonrasında kapatılıyor yazısı hemen gidiyor siyah ekranda kalıyor 2 dakika kadar o ekranda kalıyor pcnin ışıkları yanıyor. Açılırken ise sanki ssd varmış gibi 10-15 saniye gibi bir sürede açılıyor. Siyah ekranda iken güç düğmesine basılı tutup kapatınca ise açılırken 10 dakikayı bile aşıyor açılma süresi.

NOT: Kapatırken siyah ekran çıkma sorunu laptopu ilk aldığımdan beri var. Hızlı başlatmayı kapatınca tekrar normale dönüyor. Yardım ederseniz çok sevinirim bu sorunlar çok başımı ağrıtıyor.

@Recep Baltaş abi özellikle senin yardımını bekliyorum.

Laptop : Toshiba satellite c55-a 1k6 detaylı bilgi : Satellite C55-A-1K6 - Toshiba

Lütfen birisi yardım etsin az öncede oturumdan çık yaptım siyah ekranda öylece kaldı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu laptopu aldığım günden beri sağolsun eksiği sorunu hiç bitmedi. 4 kere sistem sıfırlama yaptım kapanırken siyah ekran sorunu hala düzelmedi. Ayrıca mesela game booster yüklüyorum pc'ye veya WMare player bu seferde kapanırken siyah ekran gidiyor açılırken geliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 bütün güncellemeleri yaptım windows olsun sürücü olsun. Toshiba laptop kullanıp benimle aynı sorunları yaşıyanlar var mı?
 
Kardeş bıos'u günceller misin? (Buyur sana indirme link'ini vereyim. Time for an update?) Cihaz şarj'a takılı olsun ve mümkünse batarya da takılı olsun.

adadsa.png

Bu şekilde doldur.
 
BIOS güncellemesi yapın. Ardındanda temiz kurulum yapın.
Tüm sürücüler güncel durumda olsun ve çöp yazılım yüklemeyin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı