Toshiba Satellite A300'de Windows 8.1 kullanılır mı?

ValveVerse

Picopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
RADEON HD 3650
İşlemci
İntel Core 2 duo
Eski bir bilgisayarım var, Toshiba Satellite A300 Windows Vista vardı içinde 3 kere tamir gördü sistemi değiştirildi ve işletim sistemi Windows 7 yapıldı ve 2008 yılından 2025 yılına kadar kullanıldı suyu çıkarıldı ve içerisine bir sürü program yükledi. 2025'te de dolapları karıştırırken benim elime geçti. Programları sildim ama hala kasıyor sol hoparlörü çalışmıyor, kamerasını denemedim bilmiyorum. Ayrıca içinde CD okuyucu da var ben de bu bilgisayarı para ödemeden hayata döndürmeye çalışmak istiyorum. Windows 8.1 indireceğim güzel midir, bu bilgisayara yakışır mı?

Ne kadar eski olsa da Windows Windows'tur, modlu bir versiyona yönelin veya hafif bir Linux dağıtımı kurmayı değerlendirin.

8.1'i şahsen hoş buluyorum ancak tasarımı herkese hitap etmeyebilir.

Giriş seviyesi bir SSD takılarak kurulabilir. İnternette dolaşıp YouTube vs video izlemek için falan kullanılabilir. Ama Windows 7 kurardım ben olsam o cihaza. Ram ler sürekli yüzde 85 vs seviyelerinde meşgul olacaktır ve de.. 4 gb olduğu için.

Ne kadar eski olsa da Windows Windows'tur, modlu bir versiyona yönelin veya hafif bir Linux dağıtımı kurmayı değerlendirin.

8.1'i şahsen hoş buluyorum ancak tasarımı herkese hitap etmeyebilir.

Windows dışında işletim sistemi kurmaaycağım.

Giriş seviyesi bir SSD takılarak kurulabilir. İnternette dolaşıp YouTube vs video izlemek için falan kullanılabilir. Ama Windows 7 kurardım ben olsam o cihaza. RAM'ler sürekli yüzde 85 vs seviyelerinde meşgul olacaktır ve de. 4 GB olduğu için.

Hocam siz okumamışsınız tamamını para ödemeden ben hayata döndürmeye çalışıyorum.

Windows dışında işletim sistemi kurmaaycağım.

Hocam siz okumamışsınız tamamını para ödemeden ben hayata döndürmeye çalışıyorum.

Okudum okumasına da işlemcin çok eski ve HDD var cihazda. 8.1 çok sıkıntılı olacaktır, performans alamazsın hiç. Para ödemek istemediğini anladığım için hiç olmazsa minimum maliyetle bir SSD taksan da o zaman cihaz bir hayli daha seri hale geleceği için önermek istedim. Hayır 0 maliyet dersen de Windows 7'nin giriş seviyesini öneririm. Aero vs efektleri olmayan sürümü. Starter olarak geçiyordu sanırım. Ama bana kızsan da yine de minimum maliyetli bir mini SSD takarsan bilgisayarın çok çok daha seri çalışacaktır. Hani 2. el 120 GB'lık bir şey bile olabilir. Sırf Windows'u ona kursan süper olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı