Çözüldü Toshiba Satellite L50 B27 laptopa M.2 SSD takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Demirbey27

Centipat
Selam.

Toshiba Satellite L50 B27 laptop için M.2 SSD takma söz konusu olur mu 2015'den beri mevcut normalde M.2 için slot göremedim ama alternatif bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
M.2 Desteği bulunmuyor, eğer SSD takmak isterseniz 2.5" SATA bir SSD alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
SSD olarak hangi markayı tercih etmeliyim ben normalde çok araştırırım ama SSD deneyimim hiç olmadı 500 GB Samsung düşünüyorum ama fiyat biraz yüksek 700'ler civarı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konu acmaktansa aynı konu altına yazmak istedim. Toshiba dynabook T75-CG Satellite L50-D series M.2 SSD destegi var mı?
i7-7500 CPU 2.70 GHz 8 GB RAM var...Eger M.2 takılırsa SSD'den performansı daha çok artar mı? Tesekkür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı