TOSHIBA SATELLITE L500-226 Wi-Fi iAtkos ML2'de Çalışmıyor

Atamert Tezgelir

Hectopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi eski laptopuma iAtkos ML2 kurdum fakat wi-fi çalışmadı ve laptopumun ekranı 1366x768 olmasına rağmen sanki 800x400 lük ekranı büyütmüşler gibi kullanıyorum. Ayarlarda ki küçük yazıları okuyamadım net değil. Ne yapabilirim? Hadi ekranı geçtim de wi-fi nasıl çözebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toshiba satellite l500-226
Ekran Boyutu: 15.6''
Ekran Kartı: Intel GMA 4500MHD
Harddisk: 320 GB
İşlemci Hızı: 2.20 Ghz
İşlemci Türü: Intel Pentium Dual Core
Ram: 2 GB

Selamlar Sayin Technopat ailesi ben 2 aydir yazilarinizi takip ediyorum ve cok seyler ögrendim Tesekkürler. Ben Masaüstü bilgisayarima AmdFx islemcili, Nvidia gt 630, 1 tb hdd, Asus Anakart bu Bilgisayara Niresh in Mavericks'ini kurdum sorunsuz sekilde. Fakat birde benim Acer Aspire 5920g (Intel core2duo t5450 1.66 ghz , 250gb Hdd , Nvidia Geforce 8600 gs ekran karti var. Bu laptopa bir türlü kuramadim Lion. Denedim Leopard denedim mavericks denedim olmadi. Lütfen bana yardimci olabilir misiniz? Olursa hangi sürüm en iyi uyar bu Laptopa ve ne yapmaliyim? Simdiden tesekkür ederim yardimlariniza.

Kardeşim senin bilgisayarındaki ekran kartının kontrol merkezini firmanın sitesinden yada başka bir siteden indirmelisin. Firmanın forum yerinden indirebilirsin. Benim bilgisayarda da öyle sorun var. Benim bilgisayar toshiba satellite c650d windows 7 ultimate amd v120 processor 1 çekirdek.

Wifinin çalışması için atheros driver lazım. Firmanın sitesinden veya başka siteden de indirebilirsin.

Kardeşim ben 1 haftadır ne pc ye nede notebook'a mac kuramıyorum.. Sizin paylaştığınız imajı da flash belleğe boot ettim gösterilen bios ayarlarını da yaptım ancak zaten videodaki gibi bana flashtan boot edince direk mac kurulum ekranı gelmiyor. Siyah ekranda sistemi check ediyor sanırım ve siyah ekranda kalıyor. Benim anlamadığım videoda düşük donanımlı bir toshibaya kurulum yapılıyor. Benim kurulum yaptığım sistem i5 4 gb ram 1 gb ekran kartı sdd disk bir sisteme kurulum yapamıyorum. Ya veridiğiniz imajda bir sıkıntı var ya ben bir yerde bir şeyler atlıyorum. Yarım edebilirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı