Toshiba SATELLITE L735-10G Dizüstü Bilgisayara Mac OS X Mountain Lion Kurmaca

romeri

Hectopat
Merhabalar;

Aşağıdaki videoyu izleyip Mac OS X kurmaya niyet ettim lakin bir türlü beceremedim. BIOS ayarlarında da "EHCI Handoff" gibi bazı ayarlarda yoktu. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarımın özellikleri ve modeli bu linkte Satellite L735-10G - Toshiba Şimdiden herkese teşekkür ederim, iyi forumlar...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar cevap için beklemedeyim ve işin aslı birazcık acil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla benzer BIOS ayarlarının olması şart değil. Var olan ayarları mümkün olduğunca Mac ile uyumlu yapın ve akabinde ML2 kurulumuna geçin.

Mac'in acili yoktur. Acil olacaksa Mac işine hiç girmeyin daha iyi. Bir sisteme Mac kurmak için akşamdan sabaha kadar ML2 ve ML3U ile tam 10 kere format atmama rağmen başarısız olunca Vanilla kurlum ile başarıya ulaşmıştım. O yüzden saat 1:30'da konu açıp acil falan demeyin ;) O kelimeden nefret ediyorum ;)

İlla benzer BIOS ayarlarının olması şart değil. Var olan ayarları mümkün olduğunca Mac ile uyumlu yapın ve akabinde ML2 kurulumuna geçin.

Mac'in acili yoktur. Acil olacaksa Mac işine hiç girmeyin daha iyi. Bir sisteme Mac kurmak için akşamdan sabaha kadar ML2 ve ML3U ile tam 10 kere format atmama rağmen başarısız olunca Vanilla kurlum ile başarıya ulaşmıştım. O yüzden saat 1:30'da konu açıp acil falan demeyin ;) O kelimeden nefret ediyorum ;)

İşte denedim fakat kuruluma geçemedim, usb'den boot yapamadım.

Bu arada uykusuzluktan dün "acil" kelimesiyle ilgili kısmı okumayı atlamışım. O konuda haklısınız yatmadan önce bir cevap alabilir miyim diye acil yazmıştım aslında :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı