Toshiba Satellite L755 Format Atma

Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
91
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toshiba satellite l755 laptop var. Ben buna önceden format atmıştım sonra bu günlerde baya kötü bir virüs girdi. Combofix i açtım ama banamısın demedi. Ben de PC'ci bir tanıdıhımdan Win7 format cd sini aldım format atacaktım. Taktım cd. Ondan önce açılışta cd çalıştırması için boot ayarını yapacaktım ama açılışta biosa girme yeri gelmiyor. Her şeye basıyom olmuyor. Ben de önden bi formatatayım dedim pcnin içinden attım baktım bişi deişmedi. Format atarkende diski biçimlendir diye birşey çıkmıyor. Hatta hiç birşey yaptırmıyor. Benim buna acil fotmat atmam lazım. Format atınca internet sürücüleri gittiği için net ede giremiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi, Windows 7 ve DVD'den format atma devri biteli yıllar oldu. İkincisi, boot etmek için BIOS'a girmek şart değil. PC'yi güç tuşuna 4 sn basılı tutarak kapat. Sonra açarken Esc veya F8 gibi tuşlarla Boot mneüsünü aç ve USB belleğe yazdığın 8.1.1'i kur.

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı