TOSHIBA Satellite L855-14M Ekran Kartı Sorunu

• Konuyu başlatan Wocco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 4.508
Eğer yaptıktan sonra açılışta ekran kararması yaşarsan usbden sistemi açıp eski haline getir ve o konu altında yaz bana. Dsdt dosyasını atar onla deneriz bir de.

Hocam yardım ettiğiniz teşekkürler öncelikle.Dediklerinizi yaptım fakat asagidaki hata mesajında kaldım.

2j161ab.jpg

Hatanın devamında Missing Blueetoth Controller Transport ! yazıyor.

-x komutu ile boot edip sistemi açın hocam sonra Sistem/kitaplık/extensions klasörü içindeki ATY_init kextine sağ tıklayıp çöp sepetine gönder diyin daha sonra disk izlencesinden mac in kurulu olduğu hdd yi seçip disk izinlerini onar deyip yeniden başlatın.

-x komutu ile boot edip sistemi açın hocam sonra Sistem/kitaplık/extensions klasörü içindeki ATY_init kextine sağ tıklayıp çöp sepetine gönder diyin daha sonra disk izlencesinden mac in kurulu olduğu hdd yi seçip disk izinlerini onar deyip yeniden başlatın.

Hocam siz en baştan yapmam ve kurmam gerekenleri anlatabilir misiniz acaba ? Bir de su dsdt dosyasını paylasabilir misiniz ?
Temiz bir kurulum yapıp sizden gelen yönergeleri kullanarak bastan bir deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı