Toshiba Satellite P50t-a-12d ekran kartı değişir mi?

Akkol

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2014
Mesajlar
43
Yer
istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gıda Sektörü
Toshiba p50t-a-12d almayı düşünüyorum. Forumdaki üyelerin tavsiyesini okuduğum zaman Toshiba pek öneren yok veya kullanan diyelim. Bu ürünü alırsam randıman alır mıyım bu laptopun ekran kartını sonradan değiştirebilir miyim? @Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun amaçlı mı olacak? Toshiba kullanıyorum ve kimseye önermiyorum. O laptopun içinde GT740M var ve değiştirilemez. O fiyata oyun oynayacaksan MSİ GE 60 Apache var.
 
Bir kaç basit iş programı internet film falan. Gözlerimde rahatsızlık var oyun oynarken baş ağrısı oluyor. Onun için oyun oynamıyorum.

Teşekkür ederim ben de Lenovo veya Asus bakmaya karar verdim. Önerdiğin laptop da güzel o da olabilir farkılı model de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda verdiğim laptop internet film gibi ihtiyaçları karşılayacaktır. Fakat iş programlarından anlamadığım için tam öneride bulunamayacağım. Bir de ilk söylediğiniz Toshiba laptopun fiyatı yüksekti, o zaman bütçenizde yüksek olmalı. İsterseniz Full HD bir laptop önerebilirim, ekran kalitesi bakımından.
 
Olabilir sevinirim Toshiba p50t yi almaya iki defa gittim son anda vazgeçtim. İyi ki almamışım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı