Toshiba Satellite Yavaş Wifi Problemi

Berke Arslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim toshiba satellite A660 serisi laptopum var. Bu aralar sinir bozucu bir sorun ile uğraşıyorum. Bilgisiyarım modeme çok yakın olmasına ragmen google bile çok uzun bir sürede açıyor oyunlarda 70 pingle oynanmasi lazimken bende 7.000 lerde oluyor her turlu guncellemeleri ve virus taramalarını yaptım duzelmedi 2. laptop ile denedim ondan sorunsuz wifi baglantisi oluyor bu pcde full cekmesine ragmen net çok yavaş kablolu ile denedim onda sorun olmadı gayret hızlıydı fakat wifide bu problemi yaşıyorum bu neden olabilir yardim edebilirseniz sevinirim.. *İnternetim super online fiber net çok hızlı*

Windows 7 Pro - 4 GB ram - İntel i7 işlemcili

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Başka laptop denemesi OK ise laptopun anten kablosu bir miktar kırılmış olabilir. Genel olarak antenler ekranın yanına yerleştiriliyor. Yakın zamanda ekran değişikliği yaptıysan ya da ekran menteşeleri fazla sorunlu ise kabloyu ezdirmiş olabilirsin.

Anten kablosu antenden başlar wireless kartına kadar gider, kasayı açıp başka bir işle uğraşırken de montaj sırasında kabloyu ezdirmiş olabilirsin.
Son olarak wireless kartına 2 anten girişinin de takılması gerekiyor, sen de öyle mi kontrol edersin.

Selamlar

Merhaba,

Başka laptop denemesi OK ise laptopun anten kablosu bir miktar kırılmış olabilir. Genel olarak antenler ekranın yanına yerleştiriliyor. Yakın zamanda ekran değişikliği yaptıysan ya da ekran menteşeleri fazla sorunlu ise kabloyu ezdirmiş olabilirsin.

Anten kablosu antenden başlar wireless kartına kadar gider, kasayı açıp başka bir işle uğraşırken de montaj sırasında kabloyu ezdirmiş olabilirsin.
Son olarak wireless kartına 2 anten girişinin de takılması gerekiyor, sen de öyle mi kontrol edersin.

Selamlar

Wifi bazen düzeliyor ama genelde bu durum oluyor wireless kartındamı problem var. Çözemedim suana kadar hic laptopun ici acilmadı wireless kartının laptopun. Tam olarak nerde oldugunu da bilmiyorum. Ben bu problemi bir cok kisiye sordum surekli virus vardir dediler. Pc tam olarak derin taramadan gecirdim hic bir sey bulamadi. Arada düzelmeside garip daha 1 yıllık pc nasıl oldu bu olay anlamadım. Çokta iyi bakıyorum hic darbesi yok ve gostergelerde full cektigini gosteriyor netin.

Hız az dediğin zamanlarda hız testi yap, kablolu ve kablosuz. Değerleri paylaş.
Şunu da dene; hız testinden sonra, wirelessdayken yavaş yavaş ekranı bir yöne doğru açmaya ya da kapatmaya başla, hız nasıl kontrol et, test ile. (speedtest)
Virüs diyenlere de ethernetteyken niye hızlı diye sorarsan sevinirim.
Kartta da tabii ki sorun olabilir, onu bilemem.
Kasa altında wireless sembolü olan bir yer varsa, o kapağın altında kart vardır.

Hız az dediğin zamanlarda hız testi yap, kablolu ve kablosuz. Değerleri paylaş.
Şunu da dene; hız testinden sonra, wirelessdayken yavaş yavaş ekranı bir yöne doğru açmaya ya da kapatmaya başla, hız nasıl kontrol et, test ile. (speedtest)
Virüs diyenlere de ethernetteyken niye hızlı diye sorarsan sevinirim.
Kartta da tabii ki sorun olabilir, onu bilemem.
Kasa altında wireless sembolü olan bir yer varsa, o kapağın altında kart vardır.

Speed testten hız testi yapmaya calismistim ama net oyle bir yavas ki o sayfayi bile yukleyemedi. O yuzden testi bi turlu yapamadim wireless kartını buldum pilin altındaki bolmede wifi isareti var. Şuan ethernetteyim gayret hizli net laptopu gittim modemin tam yanına koydum hatta gittim modemi ustune koydum her turlu seklinde hala bir degisiklik olmadı ara sıra hızlanmasi çok garibime gitti. Nasıl oldugunu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı