TOSHIBA Tecra Z40-A-17K Ultrabook Ekran Değişimi

mfatihcoban93

Hectopat
Daha fazla  
Bir süre önce ultrabookumun ekranı kırıldı. Ben de bilgisayardan az çok anladığım için ekranı kendim değiştirebileceğime güvenerek bataryayı söktükten sonra eski ekranı söktüm ve ekran koduna göre siparişimi vermiştim. Siparişim bugün geldi ve şu an takılmayı bekliyor. Takmadan önce bu konuda tecrübesi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

068c3931-e73b-4eee-8a90-7d327f286b26.jpg
5fc8956a-cdd0-42bf-9966-856ca36d4940.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rehberimiz bir nebze işinizi görebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rehberimiz bir nebze işinizi görebilir.

Benim merak ettiğim şuan ekranı taktığımda bilgisayar herhangi bir önlem alır mı ekranla ilgili kendini korumaya falan alır mı yani?

Bir süre önce ultrabookumun ekranı kırıldı. Ben de bilgisayardan az çok anladığım için ekranı kendim değiştirebileceğime güvenerek bataryayı söktükten sonra eski ekranı söktüm ve ekran koduna göre siparişimi vermiştim. Siparişim bugün geldi ve şu an takılmayı bekliyor. Takmadan önce bu konuda tecrübesi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Eki Görüntüle 266561 Eki Görüntüle 266560

Merhaba, ben de aynı bilgisayarın ekranını değiştirmek istiyorum fakat sökme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Menteşelerin olduğu kısmı nasıl söktünüz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı