Toshiba TR200 SSD okuma yazma hızı düşük

semihytm

Decapat
Arkadaşlar Toshiba'nın 240 GB'lık TR200 modeli olan SSD'yi aldım ama okuma yazma hızları vadedilenden düşük. Nasıl çözebilirim var mı tavsiyeler veya tecrübeler?

Ekran Alıntısı.JPG
f.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç uğraşma direk götür iade et. Toshiba SSD’lerin hepsinde sağlık sorunu var. Bak şimdiden %99 yazıyor. Ben kullandım 7 ayda %84’e düştü sağlığı. İade et başka SSD al. Üzerine az bir miktar daha ekleyip Samsung 860 Evo alabilirsin.

Firmware güncellemelerini yapın. Sorun düzelecektir.
Firmware güncellemelerini yapın. Sorun düzelecektir.
SSD yazılımı güncel ama bilgisayarın yazılımlarını güncellemek sorunlu. Hp pavilion g6 1000st bilgisayarım ve HP'nin sayfasında ki sürücüleri yüklüyorum ama 2011 senesine ait. Bazı programlar ile güncelledim ama hep sorun yaşadım. Nasıl yapacağım?
İçi doldukça hızı azalıyor, normal. Fazla doldurmamaya bak, ve firmware güncellemelerini sık yap. Bu arada pek kötü de değil, daha kötüleri de var, seninki yine iyi durmuş.
Hd tune'de sürekli 200 lü değerler çıkıyordu sonra bu programda ki testi fark ettim ve fark eder etmez denedim ama aldıktan 1 hafta sonra kadar yaptım. İçi dolu boş pek fark etmedi hız olarak.Ben memnunum ama neden söylenildiği değerleri alamıyorum kafama takıldı.
Hiç uğraşma direk götür iade et. Toshiba SSD’lerin hepsinde sağlık sorunu var. Bak şimdiden %99 yazıyor. Ben kullandım 7 ayda %84’e düştü sağlığı. İade et başka SSD al. Üzerine az bir miktar daha ekleyip Samsung 860 Evo alabilirsin.
Yarın 14 gün olacak alalı. Ben memnunum yani eski HDD'ye göre müthiş fark oluştu ama neden kağıtta ki değerleri göremiyorum kafama takıldı. İade etsem üste koyacak param yok. 3 yıl garantili zaten bakalım zaman ne gösterecek. Peki ben mail ile kimin ile konuşacağım bu sorun için yetkili birisi olarak?

Gidip iade edeceksin ne yazıkki. 2 haftaya %95 olup hız düşecektir. Paşa paşa iadeyi kabul ediyorlar bende kurtuldum sonunda :D

Düşük enerji tüketime sahip kontrolcü bulunduğu için( kontrolcüyü desteklemek namına DDR3'den bile kaçınmışlar adamlar) her yaptığın test bile aynı değerlerde çıkmıyor, normalde 20-30 gibi ufak farklar olması gerekirken 100-200MB/s kadar farklar ortaya çıkıyor.

Aynı ürünü bende kullanıyorum, alalı 6 ay oldu sağlık durumu 87'de, kargo kodum gelince servise gönderip para iadesi isteyeceğim, bakalım ne olacak. O zaman Samsung 860 500₺ gibi fiyata satıldığı için bunu aldım ama elimde patladı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı