MehmetSoÇavuşoğlu
Hectopat
1 yıldan az oluyor.SSD sağlığınız tahmin ettiğim gibi %81 olarak görünüyor. SSD'yi ne zaman aldınız? CrystalDiskInfo ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
1 yıldan az oluyor.SSD sağlığınız tahmin ettiğim gibi %81 olarak görünüyor. SSD'yi ne zaman aldınız? CrystalDiskInfo ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
1 yıldan az bir süre önce alınan bir SSD için sağlık oldukça düşük. Zaten bu model kronik sorunlu.1 yıldan az oluyor.
Tabi yapabilirim hemen.1 yıldan az bir süre önce alınan bir SSD için sağlık oldukça düşük. Zaten bu model kronik sorunlu.
CrystalDiskInfo ekran görüntüsünü atabilir misiniz, bakalım ne kadar veri yazılmış. Ek olarak CrystalDiskMark ile bir hız testi de yapabilir misiniz?
Benim ayarlarım da gelmedi dedikleriniz yaptım bir sorun mu var acaba anakartta?Evet, sizin anakartınız için öyle bir ayar bulunmuyor.
Eki Görüntüle 482407
Burada açılmaz, Boot menüsünde açılır ayar.Benim ayarlarım da gelmedi dedikleriniz yaptım bir sorun mu var acaba anakartta?
Hocam ayarları nasıl olsun 5 koldan 1 GB verimi yoksa 9 koldan 500,1,2,4, vb verimi yazayım?1 yıldan az bir süre önce alınan bir SSD için sağlık oldukça düşük. Zaten bu model kronik sorunlu.
CrystalDiskInfo ekran görüntüsünü atabilir misiniz, bakalım ne kadar veri yazılmış. Ek olarak CrystalDiskMark ile bir hız testi de yapabilir misiniz?
Boot menü de böyle bir ayar yok, bu arada onu çekmemişim ama sadece burada bulabildim istersen kapatıp tekrar atabilirimBurada açılmaz, Boot menüsünde açılır ayar.
Orada çalışan her şeyi kapatayım mı Steam indirme yapmıyor şuanda.@MehmetSoÇavuşoğlu 5/1 GB ayarı olsun.
Bütün indirmeleri durdurun. Ardından "All"a basıp testi başlatın.Orada çalışan her şeyi kapatayım mı, Steam indirme yapmıyor şu anda.
Bütün indirmeleri durdurun. Ardından "All"a basıp testi başlatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.