Tosla ile Epic Games'te alışveriş yapılamıyor

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Papara'nın kapanmasının ardından Tosla'ya geçtim ve Epic Games üzerinden oyun almak istedim. Fakat her seferinde ekteki hatayı verdi. Kartta sorun olup olmadığını anlamak için Xbox uygulaması üzerinden oyun almayı denedim ve sorunsuz şekilde aldım. Epic Games müşteri temsilcisine durumu ilettim fakat ısrarla sorunun banka da olduğunu söylediler. Ne yapmam gerek?

Ekran görüntüsü 2025-11-20 181529.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Papara'nın kapanmasının ardından Tosla'ya geçtim ve Epic Games üzerinden oyun almak istedim. Fakat her seferinde ekteki hatayı verdi. Kartta sorun olup olmadığını anlamak için Xbox uygulaması üzerinden oyun almayı denedim ve sorunsuz şekilde aldım. Epic Games müşteri temsilcisine durumu ilettim fakat ısrarla sorunun banka da olduğunu söylediler. Ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 2607843

Tosla dışında banka kartınız varsa g-pay ile ödeme yapabilirsiniz.

Konuya yazmadım ama hem Paycell'i, hem PTT kart'ı denedim hiç bir şekilde olmuyor. 3 kart da her yerde sorunsuz kullanılıyor fakat Epic Games'e gelince olmuyor.

Tosla dışında banka kartınız varsa g-pay ile ödeme yapabilirsiniz.
Hocam tam olarak nasıl yapabilirim elimde Paycell PTT ve Tosla var.

Eki Görüntüle 2607843

Bir ara bende de oluyordu müşteri hizmetlerini aradım uygulama üzerinden doğrulama yapmamı söylediler.

Anladım hocam. Kimlik doğrulaması yapmaya çalıştım aslında ama bir türlü uygulama kimliğimi okumadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı