Tosla ile Minecraft nasıl alınır?

KaraDeliğe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben şimdi Minecraft almayı düşünüyorum Java Edition, sitesine girdiğimde 24 Euro yazıyor. Ben şimdi kartıma 220 lira yükleyip satın alsam alır mı yoksa Euro'ya falan çevirmem lazım mı? Kart olarak Tosla kart kullanıyorum.

Durmaplayden giftcode olarak aldım. 20TL ucuza geldi. Sıkıntı da olmadı. Diğer premium siteleri önermem. Microsoft hesabına geçirme gelince sıkıntı yaşayabilirsin.

Bu tarz kaynaklardan hesap alıp e-posta sahibine mesaj atarsan sana farkına bile varmadıklarını söyleyip teşekkür ediyorlar :). Ayrıca hesaplar genelde 4-5 ay içinde gider. Eğer şanslıysan sahibi e-postasının şifresini unutmuştur ve sonsuza dek sende kalır.

Premium sitelerinden e postası değişebilen paketlerinden alabilirsin. Ben e postası değişen alıp kendi mailime değiştirmiştim. 4 yıldır duruyor.

Çoğu kişi bilmiyor ama aslında e-posta değişse bile hesap geri alınabiliyor. Ödeme yaptığın karttan işlem numarası vs. veriyorsun Minecraft'a e-posta atıyorsun şifresini değiştirip sana geri dönüyorlar. Ama bunu çok kişi bilmiyor hani uzun süre gider o.
Çoğu kişi bilmiyor ama aslında e-posta değişse bile hesap geri alınabiliyor. Ödeme yaptığın karttan işlem numarası vs. veriyorsun Minecraft'a e-posta atıyorsun şifresini değiştirip sana geri dönüyorlar. Ama bunu çok kişi bilmiyor hani uzun süre gider o.

Şimdi internette biraz araştırdım ve transaction ID ile birlikte satanı da gördüm ama 80 TL falan var. Güvenilirliğini de bilmiyorum artık.

Merhaba. Ben şimdi Minecraft almayı düşünüyorum Java Edition, sitesine girdiğimde 24 Euro yazıyor. Ben şimdi kartıma 220 lira yükleyip satın alsam alır mı yoksa Euro'ya falan çevirmem lazım mı? Kart olarak Tosla kart kullanıyorum.
Anlık dolar kuruna göre sagılıyo çevirmen gerekmiyo diye biliyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı