Tosla kart alınır mı?

2. Hesap açarken kimlik bilgileri isteniyor.

3. İsimsiz kart 5 Lira, İsimli Kart 10 Lira diye biliyorum. İsimsiz kartı satış yerlerinden alıp aktifleştirebilirsiniz. İsimli Kartı da Tosla uygulamasından başvurmanız gerekir. Sonra da kargo ile oturduğunuz eve gelir kart.

4. ATM'den para yatırma: Yine Akbank ATM hala ücretsiz fakat diğer ATM'lerde 499 TL'ye kadar ücretsiz. Sonrasında 500 TL ve üzeri yatırırsanız, %1, 15 + 1,04 TL kesiyor.

Kartın aynısı bende var hiçbir ATM'den komisyon almamaktadır. Kartı bilmeyipte konuşmayın burada kimlik bilgileri istememişti bende.

Kartın aynısı bende var hiçbir ATM'den komisyon almamaktadır. Kartı bilmeyipte konuşmayın burada kimlik bilgileri istememişti bende.
Birkaç maddeyi ben yanlış yazmışım düzelttim. Özür dilerim. Kullanan arkadaşlarım da hesap açarken kimlik bilgileri istenmiş. Ama kart alırken kimlik bilgileri istenmemiş.

Birkaç maddeyi ben yanlış yazmışım düzelttim. Özür dilerim. Kullanan arkadaşlarım da hesap açarken kimlik bilgileri istenmiş. Ama kart alırken kimlik bilgileri istenmemiş.

Ben özür dilerim. Kusura bakma gerginimde biraz

Bugün d&r'den 5 TL'ye satın aldım. Yeşil ve kırmızı olmak üzere 2 renk seçeneği vardı. Kayıt olurken T.C. kimlik No'nu istiyorlar.

@OnePC bu arada bende başta Papara almaya çalışıyordum ama hiçbir yerde Papara kart olmadığı için ve sipariş etmek istediğimde 20 güne geleceği için Tosla'ya geçtim. Arkadaş büyük şehirde yaşıyorsa bundan dolayıdır şu an fiziksel kart bulabilmek aşırı zor.

Aynen. Papara yok neredeyse hiçbir yerde.

Bana da 20 günde gelecek dendi 1 hafta da geldi hocam. Değişebiliyor.
Aynen. Papara yok neredeyse hiçbir yerde.
Başvuru yapınca 1-5 hafta da gelir. Bana 1 hafta da geldi. 20 günde gelecek deniliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…