Tosla Kart İncelemesi (İsimsiz)

Bildiğim kadarı ile limitler BDDK'nın belirlediği limitler.

İsimli kartı sordum isimsizinin aynısı sadece isim yazıyormuş. Ve evet reklamı iyi yapılırsa piyasa lideri olur fakat bu işlem ücretlerini arttırır herhalde. Bence de işlem limitleri arttırılmalıdır.
Bildiğim kadarı ile limitler BDDK'nın belirlediği limitler.
BDDK Papara'ya ayrı buna ayrı davranmaz, (Papara limit 50.000 TL) altyapı yüzünden limit veya garanti sorunu olabilir herhalde.

İsimli kart alırsak acaba kurye sadece kart mı getiriyor yoksa imzalanacak sözleşme de var mı? Eğer sözleşme varsa ve işlem ücretleri sözleşmeye dahil ise erkenden isimli kart almak avantajlı olur sanırım.

Hayır. İsimli de olsa isimsizde olsa limitler fix. Kurye kartı da getiriyormuş ama sadece imzalattığı şey kartı teslim alman konusunda yani şu anlık öyle bir girişim yok ne yazık ki.

Sadece Akbank Atm vs.'den mi nakit yükleme yapabiliyoruz?

Sadece Akbank Atm vs.'den mi nakit yükleme yapabiliyoruz?
Şu anlık kartı hiçbir ATM'ye takmadım ama görünürde sadece Akbank ATM'sinden yükleme yapılabiliyor olarak gözüküyor ama tüm ATM'lerde ücretsiz çekim yanında o bir sorun değil bence.

Bu gün aldım kartı.
İlk izlenimlerim olumlu.
Teknosa'dan 5 liraya aldım, orada isim ve telefon onayı istediler sadece.
Daha sonra programdan TC ve doğum tarihini onayladım, kartın şifresini belirledim.
Para yüklemek için (yüklerken nedense başka ATM denemek aklıma gelmedi) Akbank'a gidip yükledim.
Büyük ihtimal ilk ödememdi diye temassız ödeme başarısız oldu, PIN girdiğimde ödeme yapıldı.
Ödeme yapıldığında kart sahibi yerinde "Tosla Kullanıcısı" yazıyordu.

İlk ödemede PIN'i temassızı aktifleştirmek için istiyor. Ben de bir gün bulursam Akbank dışındaki bir ATM'den deneyeceğim para yüklemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…