Tosla Kart İncelemesi (İsimsiz)

Toslaya ne hacet, Enpara var iken
Bu Tosla zaten genellikle gençler için tasarımı bile basit amaç 13 yaş ve üstü için alternatif gibi ve her ATM'den bedava para çekilebiliyor.
Hangi banka ATM'lerinden karta para yüklenebiliyor?
Şu anlık sadece Akbank ATM'sinden Tosla İşlemleri menüsünden yükleniyor diye biliyoruz. İleriki zamanlarda kartı takıp deneyeceğim.

Selamlar! Önemli Güncelleme!
Bugün bir yarım saat öncesine kadar para yüklemem lazım olduğunda ve Akbank ATM'si dışındaki ATM'lerde çalışıyor mu denemek için Yapı Kredi ATM'sine gittim. Her şey iyi gidiyordu fakat sonucu bu oldu ;

Kısacası Tosla Kart'a diğer ATM'lerden para yüklenmiyor.

Sonra ana başlığa da ekleyeceğim.

Yeni İninal'da da buna benzer bir sorun vardı, iki üç ay öncesine kadar. İşbankasından para yükleyemiyordum sadece Garanti ATM'leri kabul ediyordu kartı. Şuan nasıldır bilemiyorum gerçi.
Umarım yakında anlaşırlar diğer bankarlarla.

Söylediğiniz iyi oldu teşekkürler, bir dahakine başka bankaları da deneyeyim.
Edit: Canlı Destek'ten öğrendiğim üzere para yatırma sadece Akbank ATM'lerden oluyormuş. Fakat çekme tüm ATM'lerde hala ücretsizmiş.

Son düzenleme:
Bugün kartı aldım. Carrefoursa'dan 5TL gibi bir ücret ödedim. Kartı aktifleştirdim ve ATM'ye gittim. Referans kodu istedi. Neyden bahsettiğini anlamadım ve eve döndüm. Sonra canlı desteğe yazdım. Referans kodu 3 dakikada bir yenileniyormuş. Güvenlik açısından iyi ancak kartı ilk defa kullananlar için kötü. Temassız özelliği, limitleri, para çekme özellikleri ile gerçekten bu güne kadar kullandığım en iyi ön ödemeli kart. Almanızı tavsiye ederim.

Telefonunuzda eğer Tosla uygulaması yoksa ATM'den para yükleyemiyoruz kısaca.
Telefonda uygulamayı açıp bakiyemize basıp para yükle deyip ATM seçeneğine basınca çıkıyor referans kodu. O kodu ATM'ye girip işlem yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…