Tosla Kart İncelemesi (İsimsiz)

İninalın yanında almayı düşündüm bu incelemeden sonra. Kullanım ücreti yok nasılsa, işim düşünce ininal kullanırım, normalde de Tosla.
Kafama takılan kısım, acaba bu karttan diyelim Garanti banka kartım var, ona para yollayabilir miyim?
Kullanım ücreti yok sanırım bir de. Var mı?
İninalıma Garanti bankasındandı sanırım, yüklemeye çalıştığımda arkadaştaki gibi hata verdi bugün. Gidip Şok markette yükledim.

Başka ATM dene. Ben bir ATM'de kodu girince işlem gerçekleştirilemiyor diyordu başka ATM'de denedim oldu.
Başka Akbank Atmsi?
Kartın ön yüzünün numaralarını kapatıp, arkayı kapatmamak Neyse kapattım Biraz daha dikkat.
Şimdi farkettim ben de artık kartı değiştiririz
Ben bu kartı bulduktan sonra asıl parayı Tosla'da tutmaya karar verdim, hem aylık da kesmiyor.
İninal'ı kapatmadım çünkü güzel kampanyalar olabiliyor onda.
Buradan biriktirmeye başladım ben de banka hesabına hiç gerek kalmadı
1-Tosladan paranızı çekin banka kartınıza yatırabilirsiniz veya IBAN'a çekebilirsiniz.
2-Aylık ücret yoktur.

Son düzenleme:
Eklemeyi unuttuğum detay: Benim gibi gizliliği önemseyenler, profil ayarlarından tüm ayarları sadece ben yaparlarsa ve hesaplarını gizliye alırlarsa kimse onları izleyemez.

Konuyu pek dikkatli okumamış olabilirim ama kart Ön Ödemeli Kart olarak mı geçiyor ? Bu arada kart hoşuma gitti ama sadece AkBank'dan para yüklemek olmamış sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…