Tosla Kart İncelemesi (İsimsiz)

Tosla'dan IBAN hesabına para gönderilebiliyor mu?
Evet, IBAN'a para gönderebilirsiniz.
Konuyu pek dikkatli okumamış olabilirim ama kart Ön Ödemeli Kart olarak mı geçiyor ? Bu arada kart hoşuma gitti ama sadece AkBank'dan para yüklemek olmamış sanki.
Evet, ön ödemeli kart olarak geçiyor. Ve sadece Akbank'dan para yatırılması konusunda haklısınız ben de pek sevmedim orasını

Başka ATM'lerden para yatıramıyoruz yani anladığım kadarıyla. Deneyen varsa ne kadar ücret kestiğini söylerse çok makbule geçer.

İnternetten alis veriş yapamıyorum canlı destek mesajlarıma tıpkı sevgilimmis gibi görüldü atıyor ve dahası almayın aldırmayın...

İncelemeniz için teşekkürler.
İlk başta indirip bakmıştım ama şuan giremiyecem çünkü artık öyle bir Mail adresi yok.

Paparanın 2000tl bütçesi olması tek başına yetiyor zaten bu kartdan üstün olması için.

İnternetten alis veriş yapamıyorum canlı destek mesajlarıma tıpkı sevgilimmis gibi görüldü atıyor ve dahası almayın aldırmayın...
İlk 48 saat isimsiz kartlarda 3D secure engeli vardır. Bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
İlk başta indirip bakmıştım ama şuan giremiyecem çünkü artık öyle bir Mail adresi yok.
Mesajınızı anlayamadım?
Paparanın 2000tl bütçesi olması tek başına yetiyor zaten bu kartdan üstün olması için.
2000 TL bütçe değil yükleme limitidir. Tosla'yıda onaylayınca limit 19.990 liraya çıkmakta.
İlk 48 saat isimsiz kartlarda 3D secure engeli vardır. Bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
Mesajınızı anlayamadım?
2000 TL bütçe değil yükleme limitidir. Tosla'yıda onaylayınca limit 19.990 liraya çıkmakta.

Hocam 2 ay falan oldu ben çok fazla hatalı denemiştim çok fazla hatalı denediniz lütfen şifrenizi değiştirin hatası alıyorum değiştirme rağmen bir şey değişmiyor üstüne üstlük canlı destek de bana cevap yazmıyor toslada sadece birikim yapılır paraya ihtiyaç olduğu zaman da cekebikirsin ATMden yoksa int.den alışveriş yapacak olanlar almasın kart steamda geçmiyor diye şikayet almamak yüzde 10 daha ucuza e pin satışı koymuslar zaten

Birşey soracağım. Herhangi bir imza alınmıyor. Yüklediğin kadar harca olayı mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…