Tosla Kart vs İninal Kart

Tosla ? ilk kez duyuyorum maalesef.
İninal.
İnceleyin bence.
Katılıyorum

Artık ininal kullanılamaz oldu. Eskiden ing ATM den para yükleyebiliyorduk artık öyle bir durum yok. Bence ininal bitti. Varkende Steame 10 tl yatırmak istiyorum diyelim. Gidiyordum ATM ye 10 tl yatırıyordum. Steame girip 10 tl yükle dediğimde yüklenmiyordu. Bi bakıyorum ininale 8tl var. Kafayı yiyiyordum ya.

İkisi arasında seçim yapmam gerekirse Tosla'yı tercih ederdim. Limiti daha yüksek ve -yanlış bilmiyorsam- İninal gibi kesinti yapmıyor. İninal da iyidir ama.

Tosla'yı ilk kez duyuyorum o yüzden bir yorum yapamıyorum. İninal yerine de Papara'yı öneririm.
Akbank'ın bir hizmeti. Güvenilirdir.

Bence hâla ininal ya da papara.Çünkü tosladan netflix,spotify gibi yerlere ödeme yapılmıyor.Ya da ben yapamıyorum ancak denediğimde ödeyemedim.

Bence hâla ininal ya da papara.Çünkü tosladan netflix,spotify gibi yerlere ödeme yapılmıyor.Ya da ben yapamıyorum ancak denediğimde ödeyemedim.
"Çünkü tosladan netflix,spotify gibi yerlere ödeme yapılmıyor."
Yapılıyor.

Peki akbank haricinde başka bir ATM'den para yükleyebilir miyim? Bulunduğum konuma en yakın akbank ATM'si yaklaşık 10-11 kilometre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…