Tosla Kart vs İninal Kart

Tosla ? ilk kez duyuyorum maalesef.
İninal.
İnceleyin bence.
Ben yaklaşık 4-5 yıldır ininal kullanıyorum. Ancak Tosla'ya geçeceğim çünkü her Ay 2 TL çekmiyorlar (eved 2 TL benim için mühim)
ayrıca para yüklerken Akbank ATM'sinden ücretsiz yükleniyor ve limiti İninalden daha çokmuş. Ayrıca nedense İninalle bazı sitelerde sorun yaşıyorum ve 3-4 kez denedikten sonra anca kabul ediyor. Bu yüzden Tosla'yı deneyeceğim yada gidip bir bankadan sanal kart falan oluşturacağım.

Ha İninalin iyi yanı yok mu var. Bazen 100 TL üstü alışverişlerde 20 TL geri vermek gibi kampanyaları oluyor. Şuan (Hepsiburada ve Koton'da da devam ediyor.)
Katılıyorum

Ben yaklaşık 4-5 yıldır ininal kullanıyorum. Ancak Tosla'ya geçeceğim çünkü her Ay 2 TL çekmiyorlar (eved 2 TL benim için mühim) ayrıca para yüklerken Akbank ATM'sinden ücretsiz yükleniyor ve limiti İninalden daha çokmuş. Ayrıca nedense İninalle bazı sitelerde sorun yaşıyorum ve 3-4 kez denedikten sonra anca kabul ediyor. Bu yüzden Tosla'yı deneyeceğim yada gidip bir bankadan sanal kart falan oluşturacağım.

Ha İninalin iyi yanı yok mu var. Bazen 100 TL üstü alışverişlerde 20 TL geri vermek gibi kampanyaları oluyor. Şuan (Hepsiburada ve Koton'da da devam ediyor.)
Artık ininal kullanılamaz oldu. Eskiden ing ATM den para yükleyebiliyorduk artık öyle bir durum yok. Bence ininal bitti. Varkende Steame 10 tl yatırmak istiyorum diyelim. Gidiyordum ATM ye 10 tl yatırıyordum. Steame girip 10 tl yükle dediğimde yüklenmiyordu. Bi bakıyorum ininale 8tl var. Kafayı yiyiyordum ya.

İkisi arasında seçim yapmam gerekirse Tosla'yı tercih ederdim. Limiti daha yüksek ve -yanlış bilmiyorsam- İninal gibi kesinti yapmıyor. İninal da iyidir ama.

Tosla'yı ilk kez duyuyorum o yüzden bir yorum yapamıyorum. İninal yerine de Papara'yı öneririm.
Akbank'ın bir hizmeti. Güvenilirdir.

Bence hâla ininal ya da papara.Çünkü tosladan netflix,spotify gibi yerlere ödeme yapılmıyor.Ya da ben yapamıyorum ancak denediğimde ödeyemedim.

Peki akbank haricinde başka bir ATM'den para yükleyebilir miyim? Bulunduğum konuma en yakın akbank ATM'si yaklaşık 10-11 kilometre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı