Edilemez. Banka ve ön ödemeli kart harcamalarına itiraz edemezsiniz.Harcama yapılan yer neresi? Harcama yapılan yere itiraz etmeyi deneyebilirsiniz.
Parayı geri almanız çok zor.(Kredi kartı olsaydı kolaydı) O siteye yazacaksın vs ama. Benim tavsiyem karakola gitmen. Bu işi internet üzerinden çözmen zorMerhaba bugün Tosla kartımdan benden habersiz 5000 TL harcama yapıldığını fark ettim. Üzerinden 6 gün geçmiş ve maalesef ancak bugün fark edebildim. Ne yapmamı önerirsiniz, parayı alabilmem mümkün mü?
Gelen SMS'te Klon ödeme kuruluşları yazıyor. Önce 5K harcamışlar sonrasında 2 kere daha denemişler önce 5K sonra 3K daha harcamaya çalışmışlar bakiye kalmadığı için başarısız olmuş.Harcama yapılan yer neresi? Harcama yapılan yere itiraz etmeyi deneyebilirsiniz.
Öyle bir sorumlulukları yok. Yapılabilecek tek şey eldeki kanıtlarla suç duyurusunda bulunmak olur.@ItsAllGoodman, onu biliyorum da demek istediğim, harcamanın yapıldığı platformun desteğine yazıp olanı anlatsa ve iadesini istese o olmuyor mu? Onun için demiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.