Tosla karttan habersiz 5.000 TL harcama yapılmış

591529

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba bugün Tosla kartımdan benden habersiz 5000 TL harcama yapıldığını fark ettim. Üzerinden 6 gün geçmiş ve maalesef ancak bugün fark edebildim. Ne yapmamı önerirsiniz, parayı alabilmem mümkün mü?

Harcama yapılan yer neresi? Harcama yapılan yere itiraz etmeyi deneyebilirsiniz.

Merhaba bugün Tosla kartımdan benden habersiz 5000 TL harcama yapıldığını fark ettim. Üzerinden 6 gün geçmiş ve maalesef ancak bugün fark edebildim. Ne yapmamı önerirsiniz, parayı alabilmem mümkün mü?
Parayı geri almanız çok zor.(Kredi kartı olsaydı kolaydı) O siteye yazacaksın vs ama. Benim tavsiyem karakola gitmen. Bu işi internet üzerinden çözmen zor

Harcama yapılan yer neresi? Harcama yapılan yere itiraz etmeyi deneyebilirsiniz.
Gelen SMS'te Klon ödeme kuruluşları yazıyor. Önce 5K harcamışlar sonrasında 2 kere daha denemişler önce 5K sonra 3K daha harcamaya çalışmışlar bakiye kalmadığı için başarısız olmuş.

Arkadaşlar şuan aklıma geldi, tam harcamanın yapıldığı saat dakikada internet üzerinden PTT'ye kargom için 14 TL ödeme yapacaktım fakat ödeme başarısız olmuştu. Ne yapmamı öneriyorsunuz?

Son düzenleme:
@ItsAllGoodman, onu biliyorum da demek istediğim, harcamanın yapıldığı platformun desteğine yazıp olanı anlatsa ve iadesini istese o olmuyor mu? Onun için demiştim.

@ItsAllGoodman, onu biliyorum da demek istediğim, harcamanın yapıldığı platformun desteğine yazıp olanı anlatsa ve iadesini istese o olmuyor mu? Onun için demiştim.
Öyle bir sorumlulukları yok. Yapılabilecek tek şey eldeki kanıtlarla suç duyurusunda bulunmak olur.

Konuyu anlık sinirim ile açmıştım aradan birkaç saat geçince biraz daha araştırdım ve bütün taşlar yerine oturdu, gereken işlemleri yapacağım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı