Tosla nasıldır?

• Konuyu başlatan 564300
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.088
Ben Tosla kullanıyorum ve gayet güzel, öneririm. Tek sıkıntısı sanırım 18 yaşında olmadan hesabınızı onaylayamıyorsunuz ve onaylayıncaya kadar kısıtlı bir limitiniz oluyor. Bunun dışında kampanyaları vs. gayet güzel. Hatta tam hatırlamıyorum ama sanırsam 2-3 hafta önce "oyun kampanyası" adı altında hiçbir şey yapmadığım halde 15 TL tosback olarak hesabıma gelmişti ve bir arkadaş da sanırsam "bu para nereden geldi" diye şaşırmış ve konu açmıştı. Bir baktım ki aynı kampanya adı altında ona da aynı miktar para Tosla'dan gelmiş. Kısacası gayet güzel, müşteri hizmetleri berbat vs. diyorlar fakat müşteri hizmetleriyle hiç işim olmadığı için orasını bilemiyorum. Benim deneyimlerime ve gerçekten Tosla kullanan arkadaşların deneyimlerine göre alıp almayacağınızı kararlaştırabilirsiniz. Ayrıca kullanmadan etmeden kafasına göre almayın diye uyduran ve kötüleyen arkadaşları da dikkate almazsanız sevinirim. Bu arada sadece tek kartınız olmak zorunda değil, Papara da alıp onu da abonelik, üyelikler vs. için kullanabilirsiniz. Unutmadan da söyleyeyim, Tosla'nın limitlerini de bu sayfadan görüntüleyebilirsiniz;

Son düzenleme:
Ben yanlış anladım sanırım "Papara'yı aylık üyelikler için harcamaları da Tosla ile yapıyorum" deyince paralı sandım.

Evet, Papara Tosla'ya göre 5 10 TL daha fazla geri ödeme veriyor aylık üyeliklerde(Netflix, ytpremium) o yüzden Papara'yı kullanıyorum üyeliklerde.

Ben Tosla kullanıyorum ve gayet güzel, öneririm. Tek sıkıntısı sanırım 18 yaşında olmadan hesabınızı onaylayamıyorsunuz ve onaylayıncaya kadar kısıtlı bir limitiniz oluyor. Bunun dışında kampanyaları vs. gayet güzel. Hatta tam hatırlamıyorum ama sanırsam 2-3 hafta önce "oyun kampanyası" adı altında hiçbir şey yapmadığım halde 15 TL tosback olarak hesabıma gelmişti ve bir arkadaş da sanırsam "bu para nereden geldi" diye şaşırmış ve konu açmıştı. Bir baktım ki aynı kampanya adı altında ona da aynı miktar para Tosla'dan gelmiş. Kısacası gayet güzel, müşteri hizmetleri berbat vs. diyorlar fakat müşteri hizmetleriyle hiç işim olmadığı için orasını bilemiyorum. Benim deneyimlerime ve gerçekten Tosla kullanan arkadaşların deneyimlerine göre alıp almayacağınızı kararlaştırabilirsiniz. Ayrıca kullanmadan etmeden kafasına göre almayın diye uyduran ve kötüleyen arkadaşları da dikkate almazsanız sevinirim.

Müşteri hizmetlerinden görüldü yemiştim :) o derece ilgisiz gibiler(hakkını yememek lazım 4-5 tane de bir ilgisiz bir temsilci geliyor) ve mesajı yazdıktan sonra geç cevap veriyor ve ufak bir sorun için 20 dk uğraştırıyor onun dışında gayet güzel bir kart, Papara Black'ten sonra bence en iyisi Tosla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı