Tosla sanal kart nasıl açılır?

Tosla'nın sitesinde kart ayarları kısmından oluşturun yazıyor ama ben o kısmı bulamadım sanal kart nasıl oluşturuluyor?

Sanal Kart Nasıl Oluşturulur?​

Sanal kart kullanmak çok basittir. Sanal kartta banka kartı çıkarmak gibi uzun prosedürlere gerek yok. Sanal kart sahibi olmak için müşterisi olduğun bankanın dijital uygulamaları üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilirsin. Mobil bankacılık hesabındaki “Kart Ayarları” menüsünü kullanarak sanal kart oluşturabilir, sanal kartın limitini belirleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsin. Dilersen sanal kartın fiziki bir kopyasını da isteyebilirsin. Sanal kartın ilk hazır olduğunda limiti 0 TL’dir. Kartının limitini alışverişlerine göre kendin belirlersin.


Burada Müşterisi olduğun bankanın dijital uygulamaları üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz demiş. Tosla'da böyle bir özelliği de zaten görmedim. Ayrıca ne kadar hesabında var ise o kadar çekebiliyor karttan ama siz yine de sanal kart istiyorsanız, Papara'yı kullanın.
 

sanal kart nasıl oluşturulur?​

Sanal kart kullanmak çok basittir. Sanal kartta banka kartı çıkarmak gibi uzun prosedürlere gerek yok. Sanal kart sahibi olmak için müşterisi olduğun bankanın dijital uygulamaları üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilirsin. Mobil bankacılık hesabındaki “kart ayarları” menüsünü kullanarak sanal kart oluşturabilir, sanal kartın limitini belirleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsin. Dilersen sanal kartın fiziki bir kopyasını da isteyebilirsin. Sanal kartın ilk hazır olduğunda limiti 0 TL'dir. Kartının limitini alışverişlerine göre kendin belirlersin.

Burada müşterisi olduğun bankanın dijital uygulamaları üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz demiş. Tosla'da böyle bir özelliği de zaten görmedim. Ayrıca ne kadar hesabında var ise o kadar çekebiliyor karttan ama siz yine de sanal kart istiyorsanız, Papara'yı kullanın.

Evet hocam şu an Papara kurmayı düşünüyorum.
Kart ayarları kısmını uygulamada bulamadım.
 

Geri
Yukarı