Tosla Steam cashback nasıl oluyor?

Çalıkuşu

Hectopat
Yer
Paradis Island
Tosla'nın uygulamasında ekte yüklediğim fotoğraftaki şeyler yazıyor fakat detaylı anlatım yok. Şimdi ben bu alışverişi nereden yaparsam %15'i gelecek? Steam'den aldığım oyunu Tosla ile ödersem mi, Şok market gibi yerlerden Steam kod alırsam mı, yoksa Steam'den hesaba para yükle yerinden para yüklersem mi? Anlatırsanız sevinirim :)

Screenshot_20220312-160128_Tosla.jpg

Tosla'nın uygulamasında ekte yüklediğim fotoğraftaki şeyler yazıyor fakat detaylı anlatım yok. Şimdi ben bu alışverişi nereden yaparsam %15'i gelecek? Steam'den aldığım oyunu Tosla ile ödersem mi, Şok market gibi yerlerden Steam kod alırsam mı, yoksa Steam'den hesaba para yükle yerinden para yüklersem mi? Anlatırsanız sevinirim :)

Eki Görüntüle 1329811
%15 Tosla cüzdanına gelecek.

Steam'de cüzdana para yüklerseniz/oyun alırsanız gelecek. Fiziksel mağazalardan alırsanız iade edilmeyecektir.

Steam'den satın aldığın oyunun fiyatının %15i sonraki ayın onunda Tosla hesabına yatıyor.

Yaptığın alışverişin %15i kadarı senin hesabına geri gelecek.

Emin misiniz orada kod falan diyor ondan kafa karıştı. Hem belli bir limit var mı?

Eki Görüntüle 1329811
Listedeki diye bir ibare var orada, daha detaylı inceler misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı