Hangisi daha iyi?
Biraz yaşına bağlı
Papara'da 14 yaşında olmama rağmen Black kart alınca hiçbir kısıtlama olmuyor ama Tosla'da 18 yaşın altına sanırım bazı limitler var.
Hangisi daha iyi?
(Papara'da 18 yaş altı kullanıcılar için aylık para gönderme limiti 1.250 TL oluyor ama 18 yaşın altında başka kullanıcılara 1250 TL'den fazla para göndereceğinizi düşünmüyorum.Biraz yaşına bağlı
Papara'da 14 yaşında olmama rağmen Black kart alınca hiçbir kısıtlama olmuyor ama Tosla'da 18 yaşın altına sanırım bazı limitler var.
(Papara'da 18 yaş altı kullanıcılar için aylık para gönderme limiti 1.250 TL oluyor ama 18 yaşın altında başka kullanıcılara 1250 TL'den fazla para göndereceğinizi düşünmüyorum.
FUPS daha yeni bence düzen olarak oturmamıştır sıkıntıları çok olabilir.Tosla ve Papara gayet iyi. Ama Tosla Müşteri Hizmetlerinde zayıf. Son zamanda FUPS'u da çok öneren var ama deneyimlemedim.
Papara cashback için, tosla kampanyalar için, ininal de çöpe atmak için alınır.Hangisi daha iyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.