Tosla vs. Papara vs. İninal

Tosla ve Papara gayet iyi. Ama Tosla Müşteri Hizmetlerinde zayıf. Son zamanda FUPS'u da çok öneren var ama deneyimlemedim.

İninali uzun süre kullanmış biri olarak kesinlikle yaklaşmamanızı öneririm. Müşteri hizmetleri güzel fakat kart sorunlu, kampanya yok bi' şey. Papara kullanmadım ama çok öneriliyor. Tosla kartı da bayadır kullanıyorum gayet iyi kampanyaları bol falan ama müşteri hizmetleri biraz sorun yukarıda belirtildiği gibi. Ben Tosla'dan yanayım.

Biraz yaşına bağlı
Papara'da 14 yaşında olmama rağmen Black kart alınca hiçbir kısıtlama olmuyor ama Tosla'da 18 yaşın altına sanırım bazı limitler var.
(Papara'da 18 yaş altı kullanıcılar için aylık para gönderme limiti 1.250 TL oluyor ama 18 yaşın altında başka kullanıcılara 1250 TL'den fazla para göndereceğinizi düşünmüyorum.

(Papara'da 18 yaş altı kullanıcılar için aylık para gönderme limiti 1.250 TL oluyor ama 18 yaşın altında başka kullanıcılara 1250 TL'den fazla para göndereceğinizi düşünmüyorum.

Hocam Tosla'da doğrulanmış Tosla'lı olunca limitler kalkıyor o da kendine ait banka hesabınızın olması lazım 18 yaş altındaki çoğu kişinin banka hesabı yok Papara'da ise Black kart alınca çoğu limit kalkıyor.

Şu zamana kadar çıkmış olan bütün kartları kullandım Papara ve Tosla arasında çok büyük bir fark yok diyebilirim ama ikisinden birini tercih edecek olsam Papara derdim çünkü yakın bir zamanda hisse alım satımı gibi bir özellik gelecek ve kullanımı bana göre Tosla'ya göre daha kolay.

Tosla kullanan birisi olarak Tosla'da para göndermek çok zor. Öncelikle kart sipariş edip ardından kendi adınıza Akbank üzerinden banka hesabı açıp kartınızla eşleştirmeniz lazım resmen eziyet. Bu yüzden Papara diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı