Tosla vs Papara

244012

Hectopat
Makaleler
7
İki kart da var ama hangisi daha iyi karar veremedim. Hangisini kullanmalıyım? Hangisi avantajlı sizce? Tecrübeleriniz neler?

İki kart da var ama hangisi daha iyi karar veremedim. Hangisini kullanmalıyım? Hangisi avantajlı sizce? Tecrübeleriniz neler?

İkisinin farklı avantajları var gördüğümce sanki Papara biraz daha sade. İkisi de alınabilir.

Tosla'nın müşteri hizmetleri yok gibi bir şey. Yaşadığım sorunu yaşamadığımı iddia eden bir müşteri temsilcisi bile denk geldi. Yaşadığım sorunun imkansız olduğunu söylemişti. Hatalı bilgi vereni de var. İyi bir müşteri temsilcisi nadiren geliyor. Sorun çıktığında cidden çok bekletiyorlar.

Uygulaması ve ücret almaması gayet güzel. FAST desteği ve her yerden para yatırılabilmesi de iyi. Banka kartıyla bile para yüklenebiliyor. Hiçbirinden kesinlikle ücret alınmıyor. Ne yazık ki sanal kart oluşturulamıyor. Tek eksi yanı bu olabilir.

Yemek ve market kampanyasında toplamda 20 TL iade verirken bunu 5 TL'ye düşürdüler. Hiç vermese daha iyi. Kampanyaları muhtemelen iyileşir ama şu anda giderek kötüleşiyor.

Papara'nın kampanyaları standart, şartları da sadece iyileşiyor. Uygulamasında Tosla'ya göre bazı eksiklikler var. Banka kartıyla para yüklenemiyor. Artı olarak sanal kart oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca her hesaba havale ve EFT desteği sunuyor ama banka hesabı varken buna pek de gerek yok. Tosla'nın aksine her yerden istediğiniz kadar ücretsiz para yatıramıyorsunuz. Bankamatikten komisyon olmadan kartla en fazla 500 TL yatırılabiliyor. Temassız bir şekilde de 10000 TL yatırılabiliyor. Müşteri temsilcileri kesinlikle daha iyi.

Sonuç olarak ikisini de kampanyaya göre kullanmanızı öneririm. Kesinlikle şu daha iyi denemez. Papara'yı şahsen eczaneden eczaneye ve FAST için fazla olan para transferleri için kullanıyorum.

Tosla daha iyi bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı