Tosla vs Papara

Tosla derim, beni daha çok güvende hissettiriyor. Şu İninal olayından sonra Papara'dan soğudum.
Papara tespit edip ceza kestiği için Papara kapanmaz. Ama İninial bilmesine rağmen göz yumduğu için kapandı zaten.

İçerde parası kalanlar için, o para her türlü size geçer merak etmeyin. Eninde sonunda uygulama açılır. Şayet kalıcı olarak kapandı o zaman para iadeleri gerçekleştirilir. PayPal'da da içerde paramız kaldı denmişti ama iadeler yapılmıştı.

İkisini de kullanın. Cashback uygulamalarına göz atın. Kampanyasına göre ikisini de kullanırsınız. Yanlış hatırlamıyorsam Tosla'nın aylık kullanım ücreti var, Papara'da yok. Tosla'da para bırakmayın o yüzden ve borçlandırma yapmıyor. Para yoksa çekemez.

İkisini de kullanın. Cashback uygulamalarına göz atın. Kampanyasına göre ikisini de kullanırsınız. Yanlış hatırlamıyorsam Tosla'nın aylık kullanım ücreti var, Papara'da yok. Tosla'da para bırakmayın o yüzden ve borçlandırma yapmıyor. Para yoksa çekemez.
Borçlandırmayı kredi kartları yapıyor. Dediğiniz şey para kesintisi. Papara da 6 ay gibi bir süre aktif işlem (Harcama, para çekme/yatırma, transfer vs.) yapılmadığı takdirde her ay 10 TL kesmeye başlıyor.

İki kart da elimde mevcut. Hangisi daha iyidir? İnternetten alışveriş ve Steam'de kullanıyorum genelde.

Genel kullanım (harcamalar, transferler, fatura ödemeleri vs.) İçin Papara'yı tercih ederim. Çünkü arayüz daha temiz, sade ve kolay kullanıma sahip, aynı zamanda kullanıcı desteğide iyi ve hızlı.

İnternet harcamaları için kolayca sanal ve hayalet kartlarının olması oldukça iyi bir şey. Ayrıca sizin için önemli bilmem ama fiziksel olarak kart çeşitliliği fazla. Ek olarak kampanyalar ilgini çekiyorsa Papara'nın yanında alternatif olarak Tosla veya diğer kartları da tutmanın zararı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı