Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Aralık 2021 #1 Sahibindenden param güvendeyle Touch ID çalışmayan iPhone 6S aldım satıcı ekran değiştiği için çalışmadığını söylüyor. İnternetten home tuşu alıp değiştirsem çalışır mı?
Sahibindenden param güvendeyle Touch ID çalışmayan iPhone 6S aldım satıcı ekran değiştiği için çalışmadığını söylüyor. İnternetten home tuşu alıp değiştirsem çalışır mı?
Steinbeck Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 213 2 Aralık 2021 #2 Çalışmaz. Anakart ile birlikte değişmesi gerekiyor maalesef. Ama orta tuş olarak kullanabilirsiniz parmak izi olmadan. Artı 0 Eksi
Çalışmaz. Anakart ile birlikte değişmesi gerekiyor maalesef. Ama orta tuş olarak kullanabilirsiniz parmak izi olmadan.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 2 Aralık 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Sahibindenden param güvendeyle touch ID çalışmayan iPhone 6S aldım satıcı ekran değiştiği için çalışmadığını söylüyor. İnternetten Home tuşu alıp değiştirsem çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmaz, yanlış hatırlamıyorsam Touch ID ile ekranın uyuşması gerekiyordu. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Sahibindenden param güvendeyle touch ID çalışmayan iPhone 6S aldım satıcı ekran değiştiği için çalışmadığını söylüyor. İnternetten Home tuşu alıp değiştirsem çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çalışmaz, yanlış hatırlamıyorsam Touch ID ile ekranın uyuşması gerekiyordu.
U ulasttc Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #4 312971 dedi: Hayır çalışmaz, yanlış hatırlamıyorsam touch ID ile ekranın uyuşması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Doğru. Ekranın orijinal olması gerekir. Parmak izi olmadan sadece normal işlevli bir tuş olarak kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
312971 dedi: Hayır çalışmaz, yanlış hatırlamıyorsam touch ID ile ekranın uyuşması gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... Doğru. Ekranın orijinal olması gerekir. Parmak izi olmadan sadece normal işlevli bir tuş olarak kullanabilirsiniz.