Touch ID'si çalışmayan iPhone 6 1200 TL'ye değer mi?

Prelüd

Hectopat
Esenlikler arkadaşlar. Önceden kullandığım telefon bozulduğu için, okulda beni götürsün ve üzerine çok düşünmeyeyim diye GittiGidiyor denen tanrının belası eBay çakması siteden sorunsuz olduğu iddia edilen 64 GB hafızalı bir iPhone 6'yı 1200 TL'ye aldım lakin telefonun Touch ID'si çalışmıyor. Muhtemelen ekranı da yan sanayi. Yine de fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Şu meşgul vakitte bunun bürokrasisiyle uğraş, iade et, beş para etmez işportacıların piyasasından yeni telefon bul, (iPhone 6 piyasası nedense böyle) bir de o telefonun sorunlarıyla uğraş. Aşırı yorucu bir iş olarak geliyor. Sizce ne yapmalı?

Esenlikler arkadaşlar. Önceden kullandığım telefon bozulduğu için, okulda beni götürsün ve üzerine çok düşünmeyeyim diye GittiGidiyor denen tanrının belası eBay çakması siteden sorunsuz olduğu iddia edilen 64 GB hafızalı bir iPhone 6'yı 1200 TL'ye aldım lakin telefonun touch ID'si çalışmıyor. Muhtemelen ekranı da yan sanayi. Yine de fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Şu meşgul vakitte bunun bürokrasisiyle uğraş, iade et, beş para etmez işportacıların piyasasından yeni telefon bul, (iPhone 6 piyasası nedense böyle) bir de o telefonun sorunlarıyla uğraş. Aşırı yorucu bir iş olarak geliyor. Sizce ne yapmalı?

Alma bence ben 1300'e iPhone 6S almıştım her şeyi çalışıyor sadece 16 GB. Sen 1000'e bulursun her şeyi çalışan iPhone 6 telefonculardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı