Çözüldü Touch pad'de sol alt kısım basmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ensozcil

Hectopat
1 hafta önce laptop touch pad'inde problem oldu. Sadece sol alt kısım çalışmıyor ve sol tık basmıyor. Ayrıca touch pad hareketleri ağır çekim gibi sonradan geliyor. Büyük ihtimalle alttaki devrelerde bir sıvı teması olmuş bazı bölgeleri hasar görmüştür diye düşünüyorum. Belki aranızda çözüm yolu bilen vardır.

Çözüm
Son durum olarak belirteyim. Laptop HP Omen 17, içini açtım touch padi çıkarttım arka kısımlarını dikkati bir şekilde medikal alkolle sildim. Ne olur ne olmaz diye sokete takılan kablolarını da çıkartıp bakır kısımlarını temizledim. Şu an problem çözüldü. Kısaca altındaki pisliklerden kaynaklı bir problem varmış.
Son durum olarak belirteyim. Laptop HP Omen 17, içini açtım touch padi çıkarttım arka kısımlarını dikkati bir şekilde medikal alkolle sildim. Ne olur ne olmaz diye sokete takılan kablolarını da çıkartıp bakır kısımlarını temizledim. Şu an problem çözüldü. Kısaca altındaki pisliklerden kaynaklı bir problem varmış.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı