cheworter
Hectopat
Daha fazla
Synaptics indir.Driver kurmak için kendi laptop modelimi aratıp Lenovo'nun kendi sitesine girdim. 3 tane seçenek sundu. (Elan, Synaptics, ALPS) Hangisini indirmem gerek nasıl anlarım?
Merhabalar, bilgisayara dün format attırdım. Touchpad aşağı yukarı kaydırma özelliği formattan sonra çalışmıyor. İnternetten araştırdım ayarlarda bir şeyler yapıyorlar. Benim ayarlarımda o yerler yok.
Touchpad driveri yüklümü hocam.
Driver kurmak için kendi laptop modelimi aratıp Lenovo'nun kendi sitesine girdim. 3 tane seçenek sundu. (Elan, Synaptics, ALPS) Hangisini indirmem gerek nasıl anlarım?Driveri güncelleyin ve touchpad i güncellemezseniz bazı laptoplarda kendi kendine devre dışı kalıyor.
Driver kurmak için kendi laptop modelimi aratıp Lenovo'nun kendi sitesine girdim. 3 tane seçenek sundu. (elan, Synaptics, alps)
Lenovo İdeapad 330Modeli nedir? Yazın size bulayım.
Synaptics indir.Driver kurmak için kendi laptop modelimi aratıp Lenovo'nun kendi sitesine girdim. 3 tane seçenek sundu. (Elan, Synaptics, ALPS) Hangisini indirmem gerek nasıl anlarım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.