Çözüldü Touchpad aşağı yukarı kaymıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cheworter

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayara dün format attırdım. Touchpad aşağı yukarı kaydırma özelliği formattan sonra çalışmıyor. İnternetten araştırdım ayarlarda bir şeyler yapıyorlar. Benim ayarlarımda o yerler yok.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-06-03 111708.png
    Ek Açıklama 2021-06-03 111708.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 300
Merhabalar, bilgisayara dün format attırdım. Touchpad aşağı yukarı kaydırma özelliği formattan sonra çalışmıyor. İnternetten araştırdım ayarlarda bir şeyler yapıyorlar. Benim ayarlarımda o yerler yok.

Driveri güncelleyin ve touchpad i güncellemezseniz bazı laptoplarda kendi kendine devre dışı kalıyor.

Touchpad driveri yüklümü hocam.
Driveri güncelleyin ve touchpad i güncellemezseniz bazı laptoplarda kendi kendine devre dışı kalıyor.
Driver kurmak için kendi laptop modelimi aratıp Lenovo'nun kendi sitesine girdim. 3 tane seçenek sundu. (Elan, Synaptics, ALPS) Hangisini indirmem gerek nasıl anlarım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı