Çözüldü Touchpad fare imleci yok oldu

• Konuyu başlatan cvzR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 47.606
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cvzR

Femtopat
Daha fazla  
Dün sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama bu sabah kalkıp canlı dersimi açacaktım ki touchpad'in fare imleci yok. Sonra başka bir fare taktım çalışıyor ama çıkardığımda imleç yok oluyor. Ne yapabilirim?

Hangi marka/model? belki touchpad sürücüsünü güncellemeniz gerekebilir.

ASUS ROG STRIX g15. aygıt yöneticisinde touchpad gözükmüyor sadece HID mouse yazıyor.

Sadece başlığa bakmadım da ne demek istediğinizi de pek anlamadım. Siz yine de dediğimi deneyin.

O konuda bir sıkıntım yok daha önce de denedim şimdi de denedim düzelmedi. Touchpad çalışmıyor o yüzden mouse taktım. Mouse u çıkardığımda fare imleci yok oluyor. Touchpad ise hem mouse takılıyken hem de takılı değilken çalışmıyor. Laptop hiçbir şekilde darbe almadı, format atılmadı, güncelleştirilmedi. Dün akşam laptopu kapattım sabah canlı dersime girecektim. Açtığımda ise touchpadin çalışmadığını fark ettim. Sabahtan beri uğraşıyorum.
Arkadaşlar ben sorunumu biosa girip ayarları normale alarak düzelttim. Umarım işinize yaramıştır, iyi günler.

Sadece başlığa bakmadım da ne demek istediğinizi de pek anlamadım. Siz yine de dediğimi deneyin.

Hangi marka/model? belki touchpad sürücüsünü güncellemeniz gerekebilir.

Arkadaşlar ben sorunumu biosa girip ayarları normale alarak düzelttim. Umarım işinize yaramıştır, iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı