Touchpad ve mouse aynı anda çalışmıyor

alperozdemir5

Hectopat
Arkadaşlar bu sorunla ilk defa bugün karşılaştım. Mouse bozuk değil. Şöyle açıklayayım sorunumu: Az önce Valorant oynuyordum, oyundan çıktım sonrasında Touchpad'in çalışmadığını fark ettim. Hemen çözüm araştırdım ve Mouse'u çıkartırsam düzelebileceğini gördüm ve uyguladım. Gerçekten de touchpad yine çalışır hale geldi ancak şimdi de mouse çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sorunla ilk defa bugün karşılaştım. Mouse bozuk değil. Şöyle açıklayayım sorunumu: Az önce Valorant oynuyordum, oyundan çıktım sonrasında Touchpad'in çalışmadığını fark ettim. Hemen çözüm araştırdım ve Mouse'u çıkartırsam düzelebileceğini gördüm ve uyguladım. Gerçekten de touchpad yine çalışır hale geldi ancak şimdi de mouse çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Mousenin takılı olduğu port bozuk olabilir bir bilgisayarcıya verirseniz sizin için halleder.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı