Tozlu hacklendi (İddia)

İyi akşamlar, iyi Sosyaller;

Dün Tozlu sitesi hacklendi. İddiaya göre 800 bin kişinin bilgileri sızdırılmış ve satışa çıkmış. Nedense Yemek Sepeti'nden sonra Tozlu'ya siber saldırı gerçekleşti. Ayrıca bu bilgiler Telegram gruplarında satılıyor iddiası öne sürüldü. Yani iddia var fakat daha kesin bir şey yok. Ki ben bu siber saldırının gerçek olduğunu düşünüyorum.

3 siteden Siteleri kaynakta paylaşacağım. 2 tanesi sanki kesin olmuş gibi diyor. Cep telefonu numaralarını da sızdırmışlar. Arkadaş, sızdırsan ne olacak? Bilmeyen mi kaldı? :D

Tozlu'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Yukarıda dediğim gibi 3 siteden 2 tanesi kesin gözü ile bakarken; kalan 1 tanede iddia diyor. Verileri forumda satışa çıkaran kişilerin 'bir arkadaşları' olan bir Tozlu çalışanı tarafından sızdırıldığı ifade edilen bilgiler, 500 dolar ücretle satılıyor.

Kaynak:
1- Tozlu Hacklendi: 800 Bin Müşterisinin Bilgileri Satışta
2- Tozlu.com Bilgisayar Korsanlarının Son Kurbanı Oldu: Büyük İddialar Ortaya Atıldı
3- Tozlu.com hacklendi! "800 bin kullanıcının bilgileri Telegram gruplarında satılıyor" iddiası... - HaberMotto İddia eden site.
 
Bilgilerin satışa çıkarıldığı forum sitesine baktığında gerçek gibi duruyor. Atan kişi örnek için resimde atmış. Ama ne kadar gerçek bilemem.
 
Üstüne nasıl alındın onu anlamadım.
Dalgasına alıyorsun diye sandım. Yanlış anladım ben. :D
Sizin için demedi zaten. Firmalar için dedi diye tahmin ediyorum.
Anladım.
Bilgilerin satışa çıkarıldığı forum sitesine baktığında gerçek gibi duruyor. Atan kişi örnek için resimde atmış. Ama ne kadar gerçek bilemem.

Araştırma yaptım. Ve bu 3 siteyi buldum doğru düzgün.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı