TP-Link Archer AX12 vs AX53

yok ya çok şey denedim bir türlü beceremedim her türlü D alıyorum. Onun haricinde Zapret açıkken e devlete giremiyorum. Bununla ilgili bi çözümün var mı acaba?

Yok ya çok şey denedim bir türlü beceremedim her türlü D alıyorum. Onun haricinde zapret açıkken e-Devlet'e giremiyorum. Bununla ilgili bir çözümün var mı acaba?

Zapret ile bende aynı sorunu yaşadım şu an kullanmıyorum bende onun çözümünü arıyorum.
SQM ile evin en uzak köşesinden Samsung A6+ 2018 ile bu sonucu alıyorum hocam sende nasıl olmuyor anlamadım.

sanırım whitelist ayarı gibi bir şey varmış oraya istediğimiz siteleri eklememiz lazımmış. Direkt tüm gov.tr'leri ekleyebilirsek iş görür sanki

Selamlar terkardan. Varsayılan yazılımını geriye nasıl yüklüyoruz acaba?

Son düzenleme:
Sanırım whitelist ayarı gibi bir şey varmış oraya istediğimiz siteleri eklememiz lazımmış. Direkt tüm gov.tr'leri ekleyebilirsek iş görür sanki.

Selamlar terkardan. Varsayılan yazılımını geriye nasıl yüklüyoruz acaba?

Kendim denemedim ama konunun altındaki 1, 5 ve 6 numaralı yöntemlerle stock yazılıma dönülebiliyor, diğer yöntemlerden emin değilim.

Çok teşekkürler bu ana konuyu bulduğum iyi oldu tamamını okuyayım

Selamlar tekrardan. Ben e-Devlet'e girememek ile ilgili kurcalayınca çözümü bulmuştum da paylaşma fırsatım olmamıştı. OpenWrt'de Zapret'in ayarlarına girdikten sonra Host list Tab'inde, yukarıdan 4. seçenekte "User excluded hostname entries" var. Yanındaki Edit'e basıp en alta turkiye.gov.tr'yi ekledim ve çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı