TP-Link Archer VR2100 AC2100 vs Keenetic Extra DSL AC1200 Wi-Fi mesh

Bütçe
2500-2700

siyah ozymandias

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500, ASUS PRIME A520M-R, 16gb GOODRAM 2x8GB IRDM X, ASUS Radeon RX 6600 DUAL V2 8GB, MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+, MSI 500GB SPATIUM M450 Gen4x4 M.2 2280 SSD
Meslek
Mezun
Eski ZyXEL modem yıldırım düşünce yanmış ve babam Türk Telekom'dan TP-Link VC220 - g3u modem almış 1.5 yıldır aldığından itibaren modemde kopmalar oluyor aç kapa yapmazsak kendine gelmesi 5-10 Dk'yı buluyor. Menzil genişletici ve Wi-Fi arttırıcı taktım uzaktaki kameralarım için. Evde ise telefon ve tvyle beraber 5-6 cihaz var. Altyapı VDSL sanırım 24MB hız var. Hangisi kopmasız ve uzun ömürlü olur. Kullananların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ZyXEL modem yıldırım düşünce yanmış ve babam Türk Telekom'dan TP-Link VC220 - g3u modem almış 1.5 yıldır aldığından itibaren modemde kopmalar oluyor aç kapa yapmazsak kendine gelmesi 5-10 Dk'yı buluyor. Menzil genişletici ve Wi-Fi arttırıcı taktım uzaktaki kameralarım için. Evde ise telefon ve tvyle beraber 5-6 cihaz var. Altyapı VDSL sanırım 24MB hız var. Hangisi kopmasız ve uzun ömürlü olur. Kullananların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler.

Kopmalar sadece kablosuzdamı oluyor yoksa kabloluda da sorun yaşıyor musunuz?

kabloluda da gidiyor evet pcye bağlı olan sonra geliyor

Extra DSL modelini almanı öneririm SNR sinyalini ayarlayabiliyorsun her modemde böyle bir özellik yok.
teşekkürler keenetic'i almaya karar verdim. menzil genişletici ve router tp-link olduğundan biraz tp-link'e kayıyordum. önemli olan da kesintisizlik iyi geceler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı