TP-Link Archer VR400 önerisi

Bu modemi kullanıyorum. Üzerinde 1 tane gigabit wan, 3 tane 100mbit lan portu var. 5 Ghz menzili kısa ama destekleyen cihazlarla çok yüksek yerel ağ aktarım hızına erişilmesini sağlayabiliyor. Modem arayüzünün kullanımı basit ve anlaşılır. Açılma bağlanma hızı iyi.
Benim bu modemi tercih etme sebebim internette okuduğum Broadcom yongalar Mediatek yongalardan daha iyidir yorumları. Bir de gigabit wan portu için almıştım ama kablonet kullandığım için wan portunu köprüleme için kullanıyorum.
Biraz ısınan bir modem ama stabilitesini etkilemiyor.
Bu modemle birlikte bakılabilecek en iyi alternatif bence Keentic Extra DSL.

Bu modemi kullanıyorum. Üzerinde 1 tane gigabit wan, 3 tane 100mbit lan portu var. 5 Ghz menzili kısa ama destekleyen cihazlarla çok yüksek yerel ağ aktarım hızına erişilmesini sağlayabiliyor. Modem arayüzünün kullanımı basit ve anlaşılır. Açılma bağlanma hızı iyi.
Benim bu modemi tercih etme sebebim internette okuduğum Broadcom yongalar Mediatek yongalardan daha iyidir yorumları. Bir de gigabit wan portu için almıştım ama kablonet kullandığım için wan portunu köprüleme için kullanıyorum.
Biraz ısınan bir modem ama stabilitesini etkilemiyor.
Bu modemle birlikte bakılabilecek en iyi alternatif bence Keentic Extra DSL.
Bu modemden sonra ona bakıyorum zaten alternatif olarak onu düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı