Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Türktelekom fiber modemim var, 1000mbps tarife kullanıyorum. TP-Link markası, modem arayüzünde model detayı AX1800 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router Model No. EX20v olarak görünüyor. Şu anda 2.4GHz mi 5 GHz mi kullandığını bilmiyorum, modem arayüzünden bunu nasıl öğrenebilirim? 5GHz'yi açmak istiyorum eğer açık değilse. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2468008Eki Görüntüle 2468007Eki Görüntüle 2468006
Güncelleme: Kardeş forumda tam olarak aradığım konunun çözümünü buldum. Hem halihazırda kullanmış olduğum ağın 5GHz olduğunu, hem de ağları 2.4GHz ve 5GHz şeklinde iki ayrı ağ olarak ayırmayı öğrendim. Belki ileride işine yarayan olursa diye konu bağlantısını aşağıya bıraktım. Konu kilitlenebilir.
techolay.net
Eki Görüntüle 2468008Eki Görüntüle 2468007Eki Görüntüle 2468006
Güncelleme: Kardeş forumda tam olarak aradığım konunun çözümünü buldum. Hem halihazırda kullanmış olduğum ağın 5GHz olduğunu, hem de ağları 2.4GHz ve 5GHz şeklinde iki ayrı ağ olarak ayırmayı öğrendim. Belki ileride işine yarayan olursa diye konu bağlantısını aşağıya bıraktım. Konu kilitlenebilir.
Çözüldü: AX1800 EX20v modemde 2.4 GHz, 5 GHz’den nasıl ayrılır?
Telefonumun 2.4 GHz ağına bağlanmasını, televizyonumun ise 5 GHz ağına bağlanmasını istiyorum. Şu anda her ikisi de rastgele bağlanıyor belki 2.5GHz belki 5GHz, modemim de destekliyor ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Modem Marka: AX1800 Model: EX20v

Son düzenleme: