TP-Link AX1800 router kurulum nasıl yapılır?

Berat134

Picopat
Daha fazla  
TP-Link'in bir dağıtıcısını aldım model AX1800 ama nasıl kurulum yapacağımı bilmiyorum. Dağıtıcı olarak kullanmak istiyorum. Ethernet ile bilgisayarıma bağliyacağım modemin uzakta olmasından kaynaklı bunu aldım ama kurulumunu bir türlü beceremiyorum. Modemle routerı eşleştiremiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Dağıtıcıya Ethernet takıp diğer ucunu bilgisayara takın. Daha sonra tarayıcıdan 192.168.1.1 sitesine girin. Sitede yakınınızda olan Wi-Fi ağları görünecek. Kendi wifinizi seçin ve şifresini girip bağlanın. Kurulmuş olacak.

Dağıtıcıya Ethernet takıp diğer ucunu bilgisayara takın. Daha sonra tarayıcıdan 192.168.1.1 sitesine girin. Sitede yakınınızda olan Wi-Fi ağları görünecek. Kendi wifinizi seçin ve şifresini girip bağlanın. Kurulmuş olacak.

Hocam bilgisayarımda internet özelliği yok sadece Ethernet ile oluyor bir de o siteye telefondan girdiğimde uyarı veriyor girmiyor.

Hocam geri dönmediniz.

Hocam geri dönmediniz.

Son düzenleme:
Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20250321_202452.jpg
    IMG_20250321_202452.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 29
Gelişimişe tıklayın, bu siteye devam edin diye bir seçenek olacak.

Bilgisayarımın anakartında harici bir Wi-Fi olmadığından dolayı yapamadım telefondan yapamaz mıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-21-20-28-35-148_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-21-20-28-35-148_com.android.chrome.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 24
Bilgisayarımın anakartında harici bir Wi-Fi olmadığından dolayı yapamadım telefondan yapamaz mıyım?

Şimdi aklıma geldi hocam Tether diye bir uygulama vardı onun üzerinden ayarlamıştım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı